Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» επέστρεψε o Iορδάνης Χασαπόπουλος το πρωί της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου μετά την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε.

O παρουσιαστής του ΜEGA διαγνώστηκε με οξεία παγκρεατίτιδα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για κάποιες ημέρες, αλλά πλέον επέστρεψε στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η Ανθή Βούλγαρη υποδέχθηκε τον συνεργάτη της στο στούντιο, ο οποίος ευχαρίστησε τόσο τον κόσμο όσο και τους θεράποντες ιατρούς που τον περιποιήθηκαν. «Αλλιώς ήθελα να σε υποδεχτώ σήμερα αλλά, μας προλαβαίνουν οι εξελίξεις. Είσαι καλα; Καλωσόρισες. Μας έλειψες πολύ, να το ξέρεις αυτό. Η αλήθεια είναι ότι μπήκαμε μουδιασμένοι, γιατί χθες περιμέναμε τον Ιορδάνη πως και πως να έρθει. Μας έλειψες πάρα πολύ, ο άνθρωπος είναι τρελός, του είπαν να κάτσει να ξεκουραστεί, αλλά ήθελε να έρθει. Είσαι καλά;», σημείωσε η Ανθή Βούλγαρη.

Στη συνέχεια, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος πήρε τον λόγο και ανέφερε για την Ανθή Βούλγαρη: «Μια χαρά. Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι, όπου κι αν είστε. Εδώ είμαστε. Πάει και αυτός ο μήνας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου σε αυτό εδώ το βουνό (Ανθή Βούλγαρη). Πραγματικά, ευχαριστώ. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόση δύναμη έχει αυτός ο άνθρωπος. Ό,τι και να γίνει το βουνό ψηλώνει. Τον άρρωστο τον περιποιούνται οι γιατροί, όποιος μένει εδώ είναι τεράστιο το βάρος».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα εκεί στο Ερρίκος Ντυνάν. Δεν ήταν τίποτα, μια ξαφνική κρίση ήταν όμως σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να τηρούνται κάποια πρωτόκολλα», εξήγησε ο παρουσιαστής του MEGA για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε τις προηγούμενες ημέρες.