Η Γεσθημανή αποχώρησε κι επίσημα από το Survivor, κάτι που είχε γίνει γνωστό εδώ στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες. Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του ριάλιτι ενημερώθηκαν για την εξέλιξη αυτή στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε την Τετάρτη μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Η παίκτρια της κίτρινης ομάδας του Survivor εξήγησε στους συμπαίκτες και στους αντιπάλους της τους λόγους που την ανάγκασαν να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα. «Έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό πίσω στην Ελλάδα και με αναγκάζει να αφήσω το παιχνίδι και να γυρίσω πίσω».

Στη συνέχεια, τόνισε ότι πριν έρθει στο παιχνίδι είχε πει: «Δεν θα βάλω ποτέ κορδέλες στα λόγια μου, είμαι αληθινή από την πρώτη στιγμή και ότι σκέφτομαι το λέω και το κάνω. Αυτό που είχα πει πριν έρθω στο παιχνίδι είναι ότι έβαλα τα πάντα σε παύση στη ζωή μου και έβαλα ταχύτητα στην ψυχή μου για να ζήσω αυτό το μεγάλο όνειρο και να κατακτήσω αυτή την κορυφή που λέγεται Survivor».

Με έντονη συγκίνηση, πρόσθεσε: «Δυστυχώς μακάρι να μπορούσα να αγγίξω λίγο αυτή την κορυφή, να δω λίγη από την ομορφιά της… Δεν θέλω να μιλήσω όμως άλλο για μένα. Θέλω να πω μόνο στα παιδιά το εξής. Αφήστε τους τσακωμούς, ζήστε το παιχνίδι, δεν ξέρετε τι σας ξημερώνει αύριο. Το πιο σημαντικό είναι παιδιά πως ο κόσμος είναι ο καλύτερος κριτής και βλέπει τα πάντα, τα πάντα! Αυτός σας ανεβάζει και αυτός σας κατεβάζει, μην βάζετε κορδέλες στα λόγια σας και να είστε οι αληθινοί και ειλικρινείς εαυτοί σας».

Αυτά ήταν τα λόγια της Γεσθημανής στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης από τον ΣΚΑΪ, φανερά συγκινημένη καθώς αποχαιρετούσε το παιχνίδι.