Με αφορμή την 30ή επέτειο των Friends, η Courteney Cox αναπολεί την αγαπημένη κωμική σειρά, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τι πιστεύει ότι θα έκανε η Μόνικα Γκέλερ το 2024.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Bustle, η ηθοποιός συζήτησε πρόσφατα με το People για το ορόσημο των 30 χρόνων της κωμικής σειράς. «Είναι απλά τρελό για μένα, γιατί νιώθω ότι ο χρόνος, περνάει τόσο γρήγορα και δεν το συνειδητοποιώ», δήλωσε η Cox για την επέτειο της σειράς. «Συνηθίζαμε να λέμε, “Ω, δεν μπορώ να περιμένω αυτόν τον μήνα” ή “Θεέ μου, μοιάζει σαν να είναι για πάντα”. Δεν θα έλεγα ποτέ πια αυτή την ατάκα».

Όταν ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα της Μόνικα, τον οποίο υποδύθηκε για δέκα σεζόν στα Φιλαράκια, η Cox αστειεύτηκε: «Η Μόνικα είναι ζωντανή και καλά. Αστειεύεσαι;»

Η Cox εξομολογήθηκε, επίσης, ότι αν και δεν έχει παρακολουθήσει τη σειρά «εδώ και λίγο καιρό», «δεν μπορεί να μην την παρακολουθήσει» όποτε τη συναντά.

«Αυτή η σειρά είναι απίστευτη. Κάθε αστείο αντέχει, όλοι οι χαρακτήρες είναι τόσο καταπληκτικοί και [είχαμε] τους καλύτερους σεναριογράφους στον κόσμο», πρόσθεσε. «Είμαι τυχερή που συνεχίζεται μέσα από όλες τις γενιές».

Η βραβευμένη με Emmy κωμική σειρά έκανε το ντεμπούτο της στις 22 Σεπτεμβρίου 1994 και συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της για δέκα χρόνια, με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται στις 6 Μαΐου 2004.

Οι δημιουργοί της σειράς απορρίπτουν τις προτάσεις για reboot

Friends

Οι δημιουργοί των Friends, Marta Kauffman και David Crane, σηματοδότησαν επίσης την επέτειο της σειράς κατά τη διάρκεια πρόσφατης εμφάνισής τους στο .

Αναπολώντας την επιτυχημένη σειρά, οι Kauffman και Crane αποκάλυψαν στο Today Show ότι συχνά τους έρχονται ιδέες για ένα reboot των Friends. «Μας το λένε συχνά», δήλωσε η Kauffman. «Λαμβάνω συνεχώς μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με αυτό. Όλοι έχουν μια σπουδαία ιδέα και η σπουδαία ιδέα είναι: τα παιδιά τους, μεγαλωμένα, να κάνουν μια σειρά Friends».

Παρά τον ενθουσιασμό του κόσμου, το ζευγάρι δεν είναι ενθουσιασμένο με την ιδέα. «Ω, όχι. Όχι, όχι, όχι», δήλωσε ο Crane για μια πιθανή επανεκκίνηση.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, η Cox αποκάλυψε ότι και η ίδια δεν ενδιαφέρεται για μια αναβίωση των Friends. «Είναι δύσκολο να προσπαθείς να ξανακάνεις κάτι», είπε. «Οτιδήποτε με το «re» μπροστά από αυτό με αυτή την ομάδα… νομίζω ότι είναι τόσο ξεχωριστό».