Στο Μαρόκο, για να πραγματοποιήσει γυρίσματα στο «βασίλειο της Δύσης» ταξιδεύει η σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha, «Ο Τιμωρός».

Με κινηματογραφική οπτική, με υπέροχη φωτογραφία και εικόνες που μαγεύουν, η σειρά έρχεται για να μας καθηλώσει, σε μια κορυφαία παραγωγή.

Τα πρώτα γυρίσματα θα γίνουν στο Μαρακές, την «κόκκινη πόλη», με τη σύγχρονη γοητεία και την πατίνα της παράδοσης, μιας παράδοσης αιώνων, να συνυπάρχουν αγαστά.

Η κοσμοπολίτικη πλευρά της πόλης συναντά κάθε είδους αραβουργήματα, χωνεύοντας παρελθόν και παρόν, σχεδιάζοντας το μέλλον της, με την κληρονομιά και των δύο. Αντίθετα, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, ο Μάρκος, δεν μπορεί να ξεχάσει το παρελθόν, για να προχωρήσει στο μέλλον. Με τη σφραγίδα της βιωμένης προδοσίας του παρελθόντος, το τραύμα της οποίας παραμένει ανοιχτό, συναντά το σήμερα. Με τη φωτιά του μίσους να καίει, αναζητά δικαιοσύνη, σύμφωνα με τον δικό του ηθικό κώδικα. Εξυφαίνει την εκδίκηση του αργά, βασανιστικά. Όσοι έφταιξαν πρέπει να πληρώσουν!

Η αποστολή του «Τιμωρού» προσγειώθηκε το πρωί της Κυριακής 25/8 στο αεροδρόμιο του Μαρακές, Menara.

Στην εμβληματική πλατεία Τζεμάα Ελ Φνα, την πλατεία των θαυμάτων, με τα δεκάδες σοκάκια, η ομάδα του «Τιμωρού» έχει στήσει τον εξοπλισμό της με τους Δημήτρη Λάλο, Κώστα Νικούλι και Δημήτρη Κίτσο να κινούνται μέσα σε αυτό το πολύχρωμο και πολυποίκιλο τοπίο.