Η συνεργασία του Ομίλου Telekom με το Netflix επεκτείνεται από σήμερα και στην Ελλάδα μέσω της COSMOTE TV. Μέσα από δύο νέα συνδυαστικά πακέτα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα πλουσιότερο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, κερδίζοντας 2 ευρώ έκπτωση, έχοντας τις δύο υπηρεσίες μαζί σε μία συνδρομή. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, οι συνδρομητές της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο νέα πακέτα που συνδυάζουν το Netflix με το COSMOTE TV Cinema ή με το COSMOTE TV Full.

Οι συνδρομητές COSMOTE TV θα έχουν πλέον πρόσβαση στην εφαρμογή του Netflix και μέσα από τον αποκωδικοποιητή της streaming υπηρεσίας τους, στον οποίο είναι ήδη προεγκατεστημένη. Επιπλέον, θα μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε πακέτο Netflix επιθυμούν. Το βασικό πακέτο Netflix (Netflix Basic plan) θα είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα και ο πελάτης θα μπορεί επίσης να επιλέξει την αναβάθμιση σε Netflix Standard ή Premium.

«Από σήμερα οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της COSMOTE TV και το Netflix σε πολύ ελκυστική τιμή, έχοντας τις δύο υπηρεσίες μαζί σε μια συνδρομή. Η συμφωνία αυτή, σε συνδυασμό με την πρόσφατη συμφωνία μας με τη Nova για τη διάθεση των καναλιών Novasports στην πλατφόρμα μας, καθιστά την COSMOTE TV την πληρέστερη τηλεοπτική επιλογή για το ελληνικό κοινό», δήλωσε σχετικά ο executive director COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.

Το νέο πακέτο COSMOTE TV Cinema & Netflix περιλαμβάνει τα αποκλειστικά κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA και COSMOTE SERIES, όλα τα κανάλια του Entry Pack και την υπηρεσία Netflix, με τις πρωτότυπες ταινίες και σειρές, όπως “Emily In Paris”, “Stranger Things”, “Bridgerton”, “Wednesday”, “Cobra Kai” και “Maestro”. Επιπλέον, το πακέτο περιλαμβάνει και το on demand περιεχόμενο της COSMOTE TV, που εμπλουτίζεται συνεχώς και διαθέτει πάνω από 10.700 ενεργούς τίτλους σειρών και ταινιών (6.850 επεισόδια σειρών, περισσότερες από 1.150 ταινίες όλων των ειδών και πάνω από 2.700 επεισόδια και αυτοτελή ντοκιμαντέρ) για θέαση οποιαδήποτε στιγμή, μέσα από αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλα studios και εταιρείες παραγωγής (Paramount Pictures, Paramount+, CBS, Showtime, BBC Studios, ITV, Fremantle, All3Media, RAI, Gaumont κ.α.), καθώς και με Έλληνες διανομείς (Tanweer, Feelgood, Rosebud, Weirdwave, The Film Group (πρώην Odeon), StraDa Films, Ama Films, Danaos Films, Neo Films, One From The Heart κ.ά).

To νέο πακέτο COSMOTE TV Full & Netflix περιλαμβάνει το πλήρες περιεχόμενο της COSMOTE TV σε όλες τις κατηγορίες προγράμματος (αθλητικά, κινηματογραφικά, ντοκιμαντέρ, παιδικά, on demand βιβλιοθήκη) και την υπηρεσία Netflix. Σημειώνεται ότι στο COSMOTE TV Full περιλαμβάνονται και τα κανάλια Novasports, στο πλαίσιο της συμφωνίας COSMOTE TV και Nova για την αμοιβαία διάθεση των αθλητικών τους καναλιών COSMOTE SPORT και Novasports.

Έτσι, πέρα από το πλούσιο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο, οι συνδρομητές της COSMOTE TV μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα:

  • Από τα κανάλια COSMOTE SPORT όλες τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, UEFA Super Cup, UEFA Youth League), τους εντός έδρας αγώνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΟΦΗ, Βόλου, Λαμίας, Παναιτωλικού και Athens Kallithea FC για τη Stoiximan Super League, τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα Ιταλίας, Πορτογαλίας και Σκωτίας (Serie A, Liga Portugal Bwin, Scottish Premiership), το Κύπελλο Ελλάδας Betsson, το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ΝΒΑ, μεγάλες διοργανώσεις τένις (Nitto ATP Finals, ATP 1000, ATP 500, ATP 250) και μηχανοκίνητη δράση (MotoGP, WRC).
  • Από τα κανάλια Novasports τους αγώνες των ΠΑΟΚ, ‘Αρη, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου, Λεβαδειακού και Πανσερραϊκού για τη Stoiximan Super League, τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου Αγγλίας, Ισπανίας και Γερμανίας (Premier League, LaLiga, Bundesliga), τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ EuroLeague και EuroCup, τους αγώνες μπάσκετ της Εθνικής Ελλάδος (Παγκόσμιο Κύπελλο, προκριματικά Ευρωμπάσκετ 2025), τους αγώνες των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου της UEFA στο Nations League και στα προκριματικά του Euro 2028 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και τις διοργανώσεις τένις Wimbledon και WTA.