Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και κάθε απόγευμα στις 19:00 οι πιο εκρηκτικές δικαστικές υποθέσεις έρχονται στο MAK TV.

Η νέα καθημερινή σειρά του ΜΑΚ TV «Δικαστικές Υποθέσεις» διαδραματίζεται στην αίθουσα ενός εικονικού δικαστηρίου υπό την προεδρία της δικαστή Ηλέκτρας Ηροδότου.

Η δικαστής Ηλέκτρα Ηροδότου, καλείται καθημερινά να αντιμετωπίσει άκρως ενδιαφέρουσες νομικές υποθέσεις, που φτάνουν ενώπιον του δικαστηρίου.

Υποθέσεις εμπνευσμένες από επίκαιρες ιστορίες της σύγχρονης κοινωνίας, που εξιστορούνται μέσα από συναρπαστικά σενάρια και ελκυστικούς χαρακτήρες. Υποθέσεις, ανάλογες των οποίων μπορεί να έχουμε ακούσει ή ακόμα και βιώσει, αναζητούν δικαίωση. Κρίσιμα στοιχεία παρουσιάζονται στο δικαστήριο και η δικαστής Ηλέκτρα Ηροδότου, με τη χαρισματική προσωπικότητα και τις ισχυρές νομικές γνώσεις και ικανότητές της, καλείται να εξετάσει όλες τις πτυχές του κάθε σεναρίου και να εκδώσει την τελική – αθωωτική ή μη – απόφαση.

Κάθε επεισόδιο της σειράς «Δικαστικές Υποθέσεις» θα παρουσιάζει όλα όσα μπορεί να εκτυλίσσονται σε μία εικονική αίθουσα δικαστηρίου, αλλά και στους χώρους γύρω από αυτήν, μέσα από μια άκρως ενδιαφέρουσα παρουσίαση των στοιχείων της κάθε υπόθεσης αλλά και συναισθηματική προσέγγιση των κεντρικών ηρώων.

Παρακολουθήστε την έκβαση μιας δίκης σε προσομοιωμένες συνθήκες και ζήστε τη δράση της δικαστικής αίθουσας, μέσα από το δικαστήριο της νέας καθημερινής σειράς του ΜΑK TV.

Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και κάθε απόγευμα στις 19:00 βλέπουμε «Δικαστικές Υποθέσεις» στο ΜΑΚ TV.

Δείτε το trailer εδώ.