Η Δεσποινιώ Πολύζου, στο νέο επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες» το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (06/06) έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού με την ηθοποιό Ασημένια Βουλιώτη να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και να αποθεώνεται από τους χρήστες του X.

Η Δεσποινιώ, μετά το τέλος των καλλιστείων, αγνοεί πως η Βικτωρία την έχει πουλήσει σε ορισμένους πλούσιους γνωστούς της προκειμένου να εκείνοι να τη βιάσουν έναντι αδρής αμοιβής την οποία έβαλε στην τσέπη της.

Η νεαρή Πολύζου μεθυσμένη και λιπόθυμη, οδηγείται από τους εύπορους κυρίους στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου τη βίασαν ομαδικά και στην συνέχεια την παράτησαν εκεί.

Το πρωί, η Δεσποινιώ ξυπνάει και συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και καταρρακώνεται. Τυλιγμένη με ένα σεντόνι βγαίνει στο διάδρομο του ξενοδοχείου και εργαζόμενος που την αντικρίζει καλεί την αστυνομία.

Ο αστυνομικός που την πήγε στο νοσοκομείο, της πήρε κατάθεση αλλά, κάθε άλλο παρά πως την πιστεύει, έδειξε ενώ δεν δίστασε να αφήσει υπονοούμενα πως ότι έκανε, το έκανε προκειμένου να μπορεί στην συνέχεια να εκβιάσει τους «κυρίους» ώστε να τους αποσπάσει χρήματα.

«Ο βιασμός είναι σοβαρή καταγγελία. Χρειάζεται αποδείξεις. Πού είναι; Κοπέλα μου, μήπως το παρεξήγησες; Έκανες το λάθος, ήπιες ένα ποτό παραπάνω και το ένα έφερε το άλλο. Είσαι ένα όμορφο κορίτσι, ποιος δεν θα ήθελε να κοιμηθεί μαζί σου; Αρχίζω να πιστεύω πως έκανες το κέφι σου και τώρα το έχεις το μετανιώσει. Ότι τώρα θες να εκβιάσεις για λεφτά» της είπε μεταξύ άλλων ο αστυνομικός με τη Δεσποινιώ να επαναλαμβάνει συνέχεια πως: «Δεν το ήθελα».