Στον στίβο μάχης του Survivor βρέθηκε για μια ακόμα φορά η Κατερίνα Δαλάκα, στο νέο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ, με μοναδικό στόχο να ενισχύσει την προσπάθεια της κόκκινης ομάδας να κερδίσει το νέο αγώνισμα επάθλου. Η δυναμική παίκτρια και πρώην νικήτρια, ωστόσο, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση όταν της έδωσε τον λόγο ο Γιώργος Λιανός.

Ορθότερα, προτού καν ο παρουσιαστής του Survivor της δώσει τον λόγο, ανακοινώνοντας μόνο το έπαθλο της επικοινωνίας, η Κατερίνα Δαλακα ξέσπασε σε δάκρυα με αναφιλητά. «Είμαι αρκετά κουρασμένη ψυχικά το τελευταίο διάστημα, γιατί σωματικά αντέχω. Έχω μάθει να αντέχω. Πάντα όμως, όσο δύσκολα και να περνάω, σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους».

«Αντλώ δύναμη από εκείνους. Σίγουρα θα δώσω τα πάντα για να κερδίσουμε σήμερα το έπαθλο. Θέλω πάρα πολύ να δω την μητέρα μου».

«Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου, όσο δύσκολα κι αν έχω περάσει στη ζωή μου, είναι πάντα εκεί για μένα και με στηρίζουν μια ζωή» εξομολογήθηκε, με μάτια δακρυσμένα, η Κατερίνα Δαλάκα στον Γιώργο Λιανό και το νέο επεισόδιο του Survivor που παρακολουθήσαμε τη νύχτα της Πέμπτης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.