Τη πρώτη μέρα του 2011 οι περισσότεροι θέλουν να ξεκουραστούν από το ξενύχτι της παραμονής. Τι καλύτερο λοιπόν από την επιλογή μιας από τις δύο ταινίες που προτείνουμε. Ο Τζακ Σπάροου ξαναχτυπά με την παρέα του για νέα κατορθώματα και νέες περιπέτειες την ίδια ώρα που το αριστούργημα του Κάρολου Ντίκενς «Όλιβερ Τουίστ» ξετυλίγεται στην τηλεόραση από το Ρόμαν Πολάνσκι.

Το newsbeast.gr προτείνει για σήμερα:

ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Σκηνοθεσία: Γκορ Βερμπίνσκι
Παίζουν: Τζόνι Ντεπ , Ορλάντο Μπλούμ , Κίρα Νάιτλι

Ο γοητευτικός τυχοδιώκτης των θαλασσών Τζακ Σπάροου ξαναχτυπά πιο έτοιμος από ποτέ για νέα κατορθώματα αλλά και νέες… γκάφες, στην πιο θεαματική τριλογία που έγινε ποτέ για τον θρυλικό κόσμο των κουρσάρων! Ο Γουίλ, η Ελίζαμπεθ και ο Κάπτεν Μπαρμπόσα κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να ελευθερώσουν τον Τζακ Σπάροου από την παγίδα που του έστησε το Σεντούκι του Ντέιβι Τζόουνς. Εν τω μεταξύ, το τρομακτικό στοιχειωμένο πλοίο, ο Ιπτάμενος Ολλανδός, και ο Ντέιβι Τζόουνς σπέρνουν την καταστροφή στις Επτά Θάλασσες.
ΕΤ1 , 21:00

ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ
Σκηνοθεσία: Ρόμαν Πολάνσκι
Παίζουν: Μπάρνευ Κλαρκ, Τζέρεμι Σουίφτ, Ρίτσαρντ Ντέρνεν

Με φόντο το Λονδίνο του 19ου αιώνα, ένα ορφανό αγόρι δραπετεύει από τις απάνθρωπες συνθήκες του ορφανοτροφείου για να γνωρίσει το ακόμη σκληρότερο πρόσωπο της κοινωνίας…
ANT1, 21:00