Η στιγμή της ανακοίνωσης για το ποιος παίκτης θα βρεθεί στον αυριανό τελικό του Survivor All Star στο πλευρό του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έφτασε το βράδυ της Δευτέρας (10/07). Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, αφού έδωσε το λόγο στους δυο φιναλίστ Μάριο Πρίαμο και Νίκο Μπάρτζη προκειμένου να πουν δύο λόγια, δεν θέλησε να παρατείνει την αγωνία τους και ανακοίνωσε τα αποτελέσματα.

Ιδιαίτερη εντύπωση και πολλά χειροκροτήματα ακούστηκαν αφού μίλησε ο Μάριος Πρίαμος και ευχαρίστησε τον πάτερ Ανδρέα ο οποίος βρισκόταν στην κερκίδα, και όπως είπε ο κύπριος παίκτης, ταξίδεψε από τα Ιεροσόλυμα για να βρεθεί στο Γαλάτσι και στηρίξει τον παίκτη.

Στην συνέχεια, και με το ρολόι να δείχνει περίπου 22:00, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Θέλω να πω πως και οι δυο έχετε αγαπηθεί πολύ και ήρθε η στιγμή να μάθουμε ποιος θαν βρεθεί στην τριάδα. Ο παίκτης που περνάει στον τελικό, σύμφωνα με την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού είναι ο Νίκος Μπάρτζης».

Ο παρουσιαστής, στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Μάριο Πρίαμο ο οποίος έμεινε εκτός τελικού και τον χαρακτήρισε «μούτρο», τόνισε πως τον γνώρισε καλύτερα τη φετινή σεζόν και είπε πως ήταν τιμή του.