Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η Έλλη Κοκκίνου φιλοξενήθηκε την Δευτέρα (3/7) στο πλατό του Πρωινού και έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής τη ρώτησε μεταξύ άλλων και για τα πολιτικά και συγκεκριμένα αν αληθεύει ότι της είχε γίνει πρόταση να κατέβει στις δημοτικές εκλογές στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη.

Η Έλλη Κοκκίνου το παραδέχτηκε και χαρακτηριστικά ανέφερε χαμογελώντας: «Ναι, μου είχε γίνει πρόταση. Είχα πει όχι γιατί δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο».

Η αγαπημένη τραγουδίστρια σχολίασε, όμως, και την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: «Πιστεύω ότι έκανε καλά από τη στιγμή που αισθανόταν έτσι. Και γενικότερα είμαι άνθρωπος που πιστεύει ότι αν κάποιος δεν νιώθει καλά στον χώρο που βρίσκεται και νιώθει μη αποδεκτός ή λίγος τη δεδομένη στιγμή, είναι καλό και αξιοπρεπές να αποχωρήσει».

Ατύχημα για την τραγουδίστρια – Η φωτογραφία με το χτυπημένο πόδι

Λίγες ώρες μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η Έλλη Κοκκίνου είχε μια ατυχία. Με φωτογραφία από τον καναπέ του σπιτιού της, η γνωστή ερμηνεύτρια ενημέρωσε πως είχε ένα μικρό ατύχημα, αφού χτύπησε το μικρό δάχτυλο του ποδιού της στη γωνία του καναπέ.

Η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά: «Γωνία καναπέ – Μικρό δαχτυλάκι Έλλης 1-0 (ατελές κάταγμα)», ήταν το μήνυμα στην ανάρτησή της.

Το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου «Πάμε Γι’ Άλλα», είναι ένα ρυθμικό τσιφτετέλι που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα και μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα υψηλής αισθητικής video, που γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στη Νάξο, σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου και συμπρωταγωνιστή τον Ηλία Γκότση, κεντρίζει τα βλέμματα και ξεσηκώνει, έχοντας ως φόντο ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά.

Η καλοκαιρινή αύρα, η ελευθερία της έκφρασης και η πάντα «εκρηκτική» Έλλη Kοκκίνου με συμπρωταγωνιστή τον παλιό νικητή του Survivor Ηλία Γκότση, κεντρίζoυν τα βλέμματα και ξεσηκώνουν, έχοντας ως φόντο ένα από τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά και μέσα από εικόνες που αναβλύζουν καλοκαίρι. Το «Πάμε Γι’ Άλλα» υπογράφουν στη μουσική και τους στίχους ο Παναγιώτης Μπρακούλιας και ο Τάσος Λυμπέρης.

Αυτή την περίοδο η Έλλη Κοκκίνου πραγματοποιεί την καθιερωμένη της καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο.