Στο τιμόνι της παρουσίασης του ριάλιτι «Φάρμα» το οποίο πλέον θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Star Channel θα βρίσκεται ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος όπως έγραψε το Newsbeast.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος το 2002-2003 είχε παρουσιάσει στο Mega τους δύο πρώτους κύκλους του συγκεκριμένου ριάλιτι επιβίωσης σχολίασε την είδηση πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα παρουσιάσει τη «Φάρμα».

«Ήταν σοκ η πληροφορία ότι τη Φάρμα θα την παρουσιάσει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα. Ξέρω πώς είναι να κάνεις ένα ριάλιτι. Αν τον δω και είναι καλός, θα ζητήσω συγγνώμη. Μπορεί οι άνθρωποι του Star να είδαν κάτι που εγώ δεν έχω δει. Δεν μπορώ να τον φανταστώ στη Φάρμα, ξέροντας τι σημαίνει Φάρμα και πώς πρέπει να την παρουσιάσεις για να βγάλεις πράγματα. Εκτός αν ο άνθρωπος είναι ένα υπέρ ταλέντο που δεν το ξέρουμε. Αυτά είναι δύσκολα ριάλιτι», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera 102,2.

Κλείνοντας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Σαν πρώτη ιδέα δεν μου πάει ένας σεφ να παρουσιάσει ένα ριάλιτι επιβίωσης σε φάρμα».

Ο χιουμοριστικός τρόπος που ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιβεβαίωσε ότι αναλαμβάνει τη Φάρμα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιβεβαίωσε με χιούμορ την είδηση ότι θα είναι ο παρουσιαστής της «Φάρμας». Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο σεφ έδωσε ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβριο.

Συνόδευσε μάλιστα την συγκεκριμένη ανάρτηση με ένα σκίτσο που απεικονίζει τον ίδιο ντυμένο με καρό πουκάμισο, μπότες και καπέλο και τους στίχους από το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα, με τίτλο «Ποιμενικό ροκ».