Την πιο έντονη, δίχως άλλο, στιγμή στο My Style Rocks έμελλε να έχουν η Emilia Vodos και η Σελένη Φωτιάδη στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας της Παρασκευής (16/6). Οι δυο κοπέλες είχαν προφανώς μια κόντρα στα παρασκήνια, η οποία δεν μπόρεσε βεβαίως να μην έρθει και στον αέρα της εκπομπής. Έτσι, όταν η Σελένη Φωτιάδη βρέθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή, υπογράμμισε πως νιώθει πολύ μόνη και η «παρέα έχει μπει σε δεύτερη μοίρα διότι είναι εστιασμένη στον διαγωνισμό».

Αφορμή για τον τσακωμό που ακολούθησε στάθηκε η ερώτηση του Στέλιου Κουδουνάρη στη Σελένη για το με ποιες παίκτριες ήρθε κοντά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, με την παίκτρια να κατονομάζει την Emilia, όμως στην ουσία, όπως είπε, εξακολουθεί να αισθάνεται μόνη, καθώς με καμία δεν κατάφερε να έρθει κοντά.

«Εξακολουθώ να αισθάνομαι μόνη μου, δεν αισθάνθηκα ποτέ ιδιαίτερα κοντά με άτομα. Αυτή είναι η ουσία και η πραγματικότητα. Γιατί είμαι εγώ πολύπλοκος άνθρωπος, θέλω πολύ συγκεκριμένα πράγματα από τους άλλους, θέλουν και αυτοί από μένα οπότε αυτό είναι έτσι» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια του My Style Rocks προκαλώντας την έκπληξη των συμπαικτριών, αλλά και των κριτών της.

«Στεναχωριέμαι και ίσως προσβάλλομαι διότι εγώ ήρθα κοντά σε αυτό το παιχνίδι με κοπέλες, τις εμπιστεύτηκα, τις έχω βάλει σε πιο προσωπικές μου στιγμές, τις έχω καλέσει σε πολλά τραπέζια με δικούς μου ανθρώπους. Όταν λες κάποια παραπάνω πράγματα με ορισμένους ανθρώπους, προσωπικά, δεδομένα ίσως, τους βάζεις στο σπίτι σου, τους νιώθω κοντά μου εγώ αυτούς τους ανθρώπους. Μπορεί να μην τις αποκαλώ φίλες φίλες αλλά είναι άνθρωποι που θα ήθελα να αποκτήσουμε μια φιλία. Και τώρα ακούω ξαφνικά μια Σελένη να λέει πως δεν ένιωσε καμία φιλία. Απλά εγώ στεναχωριέμαι πάρα πολύ, μάλλον το έζησα μόνη μου ή το έζησα μόνο με την Βάσω. Θα δείξει η ιστορία» έσπευσε να αποκριθεί η Emilia Vodos όταν της έδωσε τον λόγο ο Δημήτρης Σκουλός.

Η Emilia αισθάνθηκε προδομένη από τη Σελένη, της ήρθε ξαφνικό όλο αυτό και δεν το περίμενε ανέφερε επίσης, ενώ όταν οι δύο φίλες ήρθαν στη συνέχεια… αντιμέτωπες σε έναν πολύ έντονο διάλογο που άφησε άπαντες στο πλατό άναυδους άρχισε να ουρλιάζει στη Σελένη και να της λέει «Δεν σου επιτρέπω, τελείωσε», με την δεύτερη να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της λέγοντας πως έχει κουραστεί να δέχεται προσβολές και δεν θα αλλάξει για κανέναν.

Ο άγριος καβγάς έκανε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βάλει τα κλάματα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν μπορούσε να βλέπει την Σελένη σε αυτή την κατάσταση και ξεκίνησε και εκείνη να κλαίει.

«Δεν μπορώ να κλαίνε. Όλα καλά. Εγώ κλαίω γιατί κλαίει η Σελένη, γιατί είναι στον τελικό, γιατί έχετε πιεστεί πάρα πολύ, έχετε περάσει πάρα πολλά και στεναχωριέμαι πάρα πολύ να σας βλέπω να μαλώνετε και να ζείτε κάποιες καταστάσεις πολύ πιο βαθιά από όσο θα έπρεπε σε έναν διαγωνισμό που είναι για ρούχα. Αυτό που αισθάνεσαι με στενoχωρεί πάρα πολύ είτε συμβαίνει, είτε όχι δεν έχει να κάνει με αυτό, αλλά δεν θέλω να σε βλέπω να κλαις», είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.