Το φετινό Master Chef έριξε χτες το βράδυ αυλαία, με έναν γιορτινό τελικό. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος εμφανίστηκαν στο τηλεοπτικό κοινό και ανακοίνωσαν live τον νικητή του Master Chef 2023.

Νικήτρια στον χθεσινό τελικό αναδείχθηκε η Μαρία Μπέη, η οποία είχε διαγωνιστεί ξανά στο Master Chef του 2020. Η Μαρία Μπέη κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Σήμερα, η ίδια βρέθηκε στην εκπομπή «Breakfast @ Star» με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, και μίλησε για όλα όσα βίωσε μέσα στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Μεταξύ των ερωτήσεων που της έκαναν, τη ρώτησαν και για το εάν τη συνεχάρησαν οι γονείς του δεύτερου φιναλίστ Νίκου Τράκα. Εκείνη τότε απάντησε «όχι, αλλά νομίζω ότι ήταν επάνω στην αγωνία και στο άγχος. Ήθελαν να είναι δίπλα στον γιο τους κι εγώ έτρεχα από εδώ κι από εκεί. Ίσως, να μην με πρόλαβαν για να μου δώσουν συγχαρητήρια. Νομίζω ότι ούτε στους γονείς μου, ήμασταν όλοι μαζεμένοι».

Όσον αφορά για την αντίδραση του Νίκου Τράκα προς εκείνη, η Μαρία Μπέη είπε πως «νομίζω έκανα και εγώ το βήμα για να πιάσει και ο ίδιος ο Νίκος το έπαθλο».