Απίστευτης έντασης αντιπαράθεση σημειώθηκε στο στούντιο της τηλεοπτικής εκπομπής για τις εκλογές της 21ης Μαΐου στο Action 24 το βράδυ της Πέμπτης (11/08) με πρωταγωνιστές τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και υποψήφιο βουλευτή της ΝΔ στον Νότιο Τομέα της Αθήνας Τάκη Θεοδωρικάκο και τον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ και δημοσιογράφο Γιώργο Βαρεμένο.

Η ένταση φάνηκε να ξεκινάει από τα πρώτα λεπτά της συζήτησης τους.

«Υπάρχει τμήμα του ελληνικού λαού που είναι τρομοκρατημένο και μόνο στην ιδέα ότι θα βγει ο Μητσοτάκης. Ετοιμάζουν διαβατήρια» είπε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Γιώργος Βαρεμένος με τον Τάκη Θεοδωρικάκο να γελάει να προτρέπει τον δημοσιογράφο να μην τα λέει αυτά.

«Όχι! Θα με αφήσετε να μιλήσω!» απάντησε σε έντονο ύφος και ο Τάκης Θεοδωρικάκος απάντησε ένα «καλά».

Στην συνέχεια, ο ισχυρισμός του κ. Βαρεμένου για την ύπαρξη μαφίας στην Ελληνική Αστυνομία έφερε την έκρηξη του κ. Θεοδωρικάκου ο οποίος απάντησε ότι οι ισχυρισμοί που διατυπώθηκαν είναι ντροπιαστικοί, συκοφαντικοί και ψευδείς.

«Βλέπετε πολλά έργα το βράδυ! Να πέφτετε για ύπνο νωρίς. Βλέπετε πολλά έργα. Δεν ντρέπεστε!» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρικάκος στον υποψήφιο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Για αρκετή ώρα ο Τάκης Θεοδωρικάκος με τον Γιώργο Βαρεμένο, μιλούσαν ο ένας πάνω στον άλλο με τον υπουργός Προστασίας του Πολίτη να ζητά να μην κλείσει η γραμμή και να απαντά στον δημοσιογράφο ότι λέει ψέματα και τον δεύτερο να συνεχίζει να εμμένει στις απόψεις τους.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής, Βασίλη Τσεκούρας προσπαθούσε να κλείσει την σύνδεση ώστε να περάσει στο επόμενο θέμα, κάτι το οποίο δεν ήταν αποδείχθηκε ιδιαίτερα εύκολο καθώς οι δυο φιλοξενούμενοι του συνέχιζαν να αντιπαρατίθενται.