Επεισόδιο αποχώρησης από το MasterChef ήταν αυτό που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (21/4) από τον τηλεοπτικό σταθμό Star και καθώς ο διαγωνισμός είναι γεμάτος ανατροπές, η αποχώρηση της Πωλίνας δεν ήταν… αναμενόμενη.

Η Πωλίνα είναι ζαχαροπλάστισσα και ποτέ δεν περίμενε να την «προδώσει» το «δυνατό της χαρτί» και πολλών συμπαικτών της ο νους δεν πήγαινε πως ένα γλυκό θα μπορούσε να τη «βγάλει» από τον διαγωνισμό. Ωστόσο, η μους μελιού με πραλίνα αμυγδάλου και σουσάμι δεν… έπιασε. Η παίκτρια έκανε ένα τεράστιο και «παιδικό» λάθος, όπως είπε, στο γλυκό της: της «έκοψε» η κρέμα.

Η Πωλίνα ήταν αντίπαλη με τη Μαρία Λαζαρίδου και τον Μότο-Μότο στη δοκιμασία αποχώρησης αλλά τα πιάτα τους ήταν καλύτερα από της Πωλίνας και έτσι, συνεχίζουν στον διαγωνισμό, που βρίσκεται στην τελική 12άδα του.

Για την δοκιμασία αποχώρησης οι chef-κριτές ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχθηκαν στην κουζίνα του MasterChef τον καταξιωμένο pastry chef Μιχάλη Χατζηκαλημέρη, ο οποίος ετοίμασε ένα γλυκό υψηλών προδιαγραφών.

Η Πωλίνα, αν και πήγαινε σχετικά καλά στην αρχή, στην πορεία έκανε το τραγικό λάθος με την κρέμα που κατέστρεψε το γλυκό της κι αποχώρησε από το MasterChef. Μάλιστα έλαβε ιδιαίτερα χαμηλές βαθμολογίες με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να της δίνει μόνο 3 βαθμούς.