Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε ο Μάκης Παπασημακόπουλος, τη νύχτα της Πέμπτης (6/4), στο πλατό της εκπομπής Night Out στο Μεγάλο Κανάλι. Ο γνωστός κωμικός και podcaster αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε στην παιδική του ηλικία εξηγώντας πώς αυτό τον βοήθησε να καλλιεργήσει το ταλέντο του.

«Γεννήθηκα στην Αγγλία. Δεν θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια εκεί γιατί ήρθα σε μικρή ηλικία Ελλάδα. Από την Αγγλία ξεκινούν να χτίζονται κομμάτια των εμμονών μου. Τα παιχνίδια, βιβλία, οι ταινίες. Είχα μια πάθηση παιδική που ήταν σαν μορφή επιληψίας. Η παιδική μου ηλικία ήταν συνεχώς εξετάσεις αίματος, εγκεφαλογραφήματα και επισκέψεις στον γιατρό. Ήταν πάρα πολύ ωραίο, τώρα που το σκέφτομαι, ειδικά η διαδικασία του εγκεφαλογραφήματος που ήσουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, σε παράταγαν για όση ώρα χρειαζόταν το εγκεφαλογράφημα με κάτι περίεργα και μια ύλη σαν βρεγμένο τσιμέντο που έπρεπε να στο βάζουν στο κεφάλι για να αποκτά καλύτερη επαφή το ηλεκτρόδιο με τον εγκέφαλο σου. Ήταν μια πολύ περίεργη εμπειρία που με μοροφποίησε αρκετά, νομίζω ότι με έκανε να εκτιμώ το να κάθομαι στη σιωπή. Γιατί εκεί ήσουν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο και στη σιωπή» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Κατά πάσα πιθανότητα έπεσα κάποια στιγμή με το κεφάλι και δημιουργήθηκε κάποιο αιμάτωμα στον εγκέφαλο μου. Δεν ξέρουμε ακριβώς, δεν είναι ξεκάθαρο το πώς αλλά είχα κάποιες λιποθυμίες, η οποίες και θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε επιληψία. Έπαιρνα φάρμακα και βρισκόμουν σε ένα περιβάλλον όπου η μητέρα μου με προστάτευε πάρα πολύ για ευνόητους λόγους. Οπότε ήταν αρκετά μοναχικά τα παιδικά μου χρόνια, τα οποία όμως ανέπτυξαν αυτή την τάση μου να φτιάχνω ιστορίες και φωνές στο κεφάλι μου γιατί ήμουν πολλές ώρες μόνος μου. Από εκεί ξεκίνησε όλο αυτό το κουσούρι. Έλειπε το στοιχείο της κοινωνικοποίησης που το έχω ακόμα. Αλλά αυτό έχει να κάνει πώς να φιλτράρω εγώ την κοινωνική μου ζωή. και λιγότερο με το τι έγινε στα παιδικά μου χρόνια. Δηλαδή υπήρχε πολύς χρόνος για να το ξεπεράσω αυτό αλλά εγώ δεν ήθελα να το κάνω. Μου αρέσει πολύ ο χρόνος που περνάω μόνος μου. Είμαι αυστηρός με τα περισσότερα με εμένα. Δεν είμαι ευχαριστημένος με εμένα, τα θεωρώ άθλια» ανέφερε.

«Η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση ήταν το “Ό,τι να ναι” που έκανα τον χαρακτήρα ενός Έλληνα ομογενή. Παρακολουθώ τελεβίζουαλ ματίριαλ. Δεν παρακολουθώ τα ελληνικά κανάλια λόγω των διαφημίσεων. Προσπαθώ να μην παρακολουθώ ριάλιτι, δεν θα έπρεπε να αφορά και τον κόσμο».

Για το κίνημα #metoo, είπε: «Είναι παράλογο να νιώθεις έκπληξη ότι συμβαίνουν αυτά. Υπάρχει μια σημαντική υπόθεση που ήταν στην ειδησεογραφία που το ξέραμε, αλλά είναι άλλο να έχεις υποψίες και άλλο να αποδεικνύεται. Έχω υπάρξει άνθρωπος που τα νεύρα μου με έχουν αποκλείσει από κομμάτια της ζωής μου. Το ζήτημα είναι κατά πόσο τα άτομα με τις προβληματικές συμπεριφορές τους καθιστά να επιβάλλονται σε ανθρώπους».