Με το απαιτητικό θέμα του «Avant Garde» διεξήχθη την Παρασκευή (24/3) το εβδομαδιαίο Gala του My Style Rocks. Οι διαγωνιζόμενες χάρισαν μία μοναδική πασαρέλα με παράξενες σιλουέτες που ξεπέρασαν το συμβατικό κι ήταν μπροστά από την εποχή τους.

Η Βασιλική επέλεξε ένα άκρως ιδιαίτερο στυλ για το επεισόδιο, ωστόσο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θεώρησε πως δεν είναι καθόλου Avant Garde.

Η Βασιλική στο κόνσεπτ της θα παρουσίαζε ως μοντέλο σχεδιαστή, το πιο… «Avant Garde» κομμάτι του.

«Εκ πρώτης όψεως το look δεν είναι καθόλου avant garde και για μένα είναι και λίγο μακάβριο. Το κρινολίνο έχει μαύρη ιστορία και δεν το συμπαθώ καθόλου. Οπότε, μακριά από εμάς. Όταν ξεκίνησαν να το φοράνε, στις αρχές του 1900 ή το 1850, δεν ήταν σωστά φτιαγμένα, έπαιρναν φωτιά οι γυναίκες, καίγονταν ζωντανές. Έχει μια πολύ πολύ κακή ιστορία. Γενικά όταν βλέπω κρινολίνο ανατριχιάζω. Τέλος πάντων, ας κάνω ότι δεν το βλέπω…» είπε μεταξύ άλλων η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Εν εξάλλω η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τις κ@@@τούμπες της Όλγας – «Άσε τα τέλος πάντων, τώρα μιλάω εγώ!»

Η Όλγα τώρα στο κόνσεπτ της πήγαινε στο Met Gala με θέμα «Το τέλος των προτύπων ομορφιάς».

Κατά τη διάρκεια της κριτικής της Όλγας, η συζήτηση οδηγήθηκε στις «κλίκες» που έχουν οι συμμετέχουσες μεταξύ τους.

Η Όλγα προσπαθώντας να μην αναφέρει πολλές λεπτομέρειες και να αποφύγει τη συζήτηση, έκανε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βγει εκτός εαυτού.

Στέλιος Κουδουνάρης: «Τελικά, έχετε δύο κλίκες ή δεν έχετε; Γιατί έχουμε μείνει με την απορία. Μια λέτε ότι έχετε, μια λέτε ότι δεν έχετε. Με το που μπαίνετε μετά αναιρείτε ότι είστε σε κλίκα».

Όλγα: «Παρέα με τα κορίτσια μπορούμε να κάνουμε όσο θέλουμε. Περισσότερο ή λιγότερο. Με όποιες επιλέγουμε, γιατί μπορεί να δένουμε σα χαρακτήρες. Εγώ δεν εντάσσω τον εαυτό μου σε κάποια κλίκα. Σίγουρα, μπορεί να επηρεάζονται θετικά κάποιες βαθμολογίες μου, αλλά αυτό προσπαθώ να το μετριάζω. Δεν θέλω να ξεφεύγει και να γίνεται υπερβολικά άδικο (σ.σ. προς τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες) όλο αυτό».

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κάτσε να καταλάβω τώρα γιατί έχω μπερδευτεί. Η Νικόλ είπε ότι έχετε μια κλίκα και το είπατε και την προηγούμενη φορά. Στο προηγούμενο επεισόδιο, δεν είπε ότι είσαστε τέσσερις που κάνετε παρέα κι ανταλλάζετε βαθμολογίες;», εκείνη την στιγμή η Όλγα επιχείρησε να τη διακόψει και δοκίμαστε τις αντοχές της Ηλιάνας: «Καλά άσε τα τέλος πάντων, τώρα μιλάω εγώ… Είπατε ότι είστε η Νικόλ, η Χριστιάννα, η Ρέινα κι εσύ. Εσείς μας το είπατε».

«Όχι, δεν το είπαμε εμείς», προσπάθησε να δικαιολογηθεί η Όλγα και συνέχισε: «Τα κορίτσια το είπαν». «Στο προηγούμενο επεισόδιο μας το είπατε ξεκάθαρα», ανέφερε εκνευρισμένη η κριτής με την κ@@@τούμπα της Όλγας.

Αποχώρησε η Ρέινα Βενέτη! Έντονη συγκίνηση στο πλατό

Κάθε Gala του My Style Rocks αποτελεί και μια μεγάλη πρόκληση για τις διαγωνιζόμενες που και την Παρασκευή (24/3) έβαλαν τα δυνατά τους για να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον εαυτό. Ωστόσο, το «Avant Garde» δεν ήταν ένα θέμα που τους το έκανε εύκολο…

Η πασαρέλα ξεκίνησε και το πλατό γέμισε με παράξενες σιλουέτες που ξεπερνούσαν το συμβατικό και μας προκαλούσαν να δούμε μπροστά από την εποχή μας. Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης είχαν υψηλές απαιτήσεις, αναγνωρίζοντας ωστόσο τη δυσκολία του εγχειρήματος.

Το ζητούμενο αποδείχθηκε απαιτητικό και κάποιες διαγωνιζόμενες δυσκολεύτηκαν στο να ανταποκριθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Οι παίκτριες που συγκέντρωσαν τις χαμηλότερες βαθμολογίες στο My Style Rocks ήταν η Ρέινα Βενέτη, η Νικόλ Δεσποτοπούλου και η Χριστιάννα Κατσιέρη.

Η Ρέινα Βενέτη βρέθηκε εκτός παιχνιδιού και οι συμπαίκτριές της δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους. Η Νικόλ έκλαιγε στην αγκαλιά της, ενώ νωρίτερα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συγκινήθηκε έντονα με την επιλογή που χρειάστηκε να κάνει ανάμεσα στις δύο παίκτριες.

Νικήτρια από την άλλη της εβδομάδας αναδείχτηκε η Ειρήνη Παπαβασιλείου, η οποία και κέρδισε το έπαθλο των 2.500 ευρώ.

Η Ρέινα στην τελευταία της πασαρέλα, στο Gala της Παρασκευής (24/3) ανέφερε ότι πήγαινε στην πρεμιέρα της ταινίας του Ναγκίσα Οσίμα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης χαρακτήρισε αποκριάτικο το look της.