Σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση και νεύρα, Διάσημοι και Μαχητές, το βράδυ της Τετάρτης (22/02) κοντραρίστηκαν για το έπαθλο επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που δίνει δύναμη στους παίκτες ειδικά όσο προχωράνε στο παιχνίδι.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας, αν και περίμεναν πώς και πώς να κάνουν το πρώτο βήμα στο συγκεκριμένο έπαθλο και να δουν tweets που τους αφορούν, δεν τα κατάφεραν γι’ άλλη μια φορά…
Ηττημένοι και με το ηθικό τους στο… πάτωμα μεταφέρθηκαν στην παραλία τους ώστε να «ανασυγκροτηθούν» και να βρουν τι τους φταίει και δεν καταφέρνουν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας.

Από την άλλη, οι Διάσημοι πήγαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ώστε να ακούσουν τα ηχητικά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Βέβαια, δεν χάρηκαν όλοι με τα ηχητικά καθώς ο Μάριος Πρίαμος άκουσε τα γλυκόλογα που του έστειλε η νυν σύντροφός του Καρολίνα Καλύβα ενώ πίσω του καθόταν η πρώην του Ελευθερία Ελευθερίου η οποία ένιωσε άβολα με την κατάσταση.

Συνεχίζονται οι εντάσεις

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, οι εντάσεις συνεχίζονται καθώς όπως φαίνεται οι «παλιοί» παίκτες δεν βοηθούν και πολύ τους «καινούργιους» να προσαρμοστούν.

«Λίγο πολύ τον Μαρτίκα τον ξέρουν όλοι. Λέει τα δικά του. Είναι λίγο παραπάνω πολυλογάς απ’ ότι πρέπει. Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι καν και τον αφήνω να μιλάει μόνος του» θα πει ο Νικόλας Αγόρου στην κάμερα του Survivor.

Οι εντάσεις όμως θα μεταφερθούν και στον στίβο μάχης του Survivor. Όπως φαίνεται και στο trailer, ο Τάκης Καραγκούνιας μετά από κάποιο χαμένο πόντο θα ξεσπάσει κατά των αντιπάλων με την κατάσταση να μυρίζει… μπαρούτι.

«Σοβαρά τώρα; Κάνε εντυπώσεις και νούμερα αλλού! Όχι στο κεφάλι μου, άντε πουλάκι μου» θα φωνάξει κοιτώντας τον πάγκο των αντιπάλων ενώ στο επόμενο πλάνο του trailer φαίνονται ο Νίκος Μπάρτζης και ο Μάριος Πρίαμος να φωνάζουν στον Τάκη Καραγκούνια.

Η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο φαγητού

Τα νεύρα είναι πολλά αφού και οι δυο ομάδες επιθυμούν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Μόνο μία όμως θα καταφέρει να πάρει τη νίκη.

Διάσημοι ή Μαχητές; Μπλε ή Κόκκινοι;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη στο αποψινό αγώνισμα επάθλου και θα απολαύσει το φαγητό θα είναι γι’ άλλη μια φορά η Κόκκινοι.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor All Star

Τα spoilers τα οποία αφορούν την αποχώρηση της εβδομάδας λίγο πολύ είναι γνωστά…

Γιώργος Κόρομι, Αφροδίτη Σκαφίδα, Κώστας Παπαδόπουλος και Μελίνα Μεταξά είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι διεκδικούν τη θετική ψήφο του κοινού προκειμένου να παραμείνουν στο Survivor.

Ποιος όμως δεν κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλό ποσοστό ψήφων και θα δει το βράδυ της Πέμπτης (23/02) την πόρτα της εξόδου;

Σύμφωνα με τα spoilers ο παίκτης που θα αποχωρήσει είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος.