Σε μεγάλη κόντρα βρίσκονται οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας καθώς οι δυο «υποομάδες» που υπάρχουν έρχονται συνέχεια σε σύγκρουση και οι εντάσεις δεν σταματούν.

«Έχεις την τάση να θεωρείς ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη να μην σε ψηφίζει επειδή φέρνεις ψάρια. Αυτό εμένα μου δηλώνει μια πονηριά» θα πει ο Στάθης Σχίζας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star που θα προβληθεί στις 21:00 στο ΣΚΑΪ πετώντας τα βέλη του στον Γιώργο Κόρομι.

Από την άλλη, ο Γιώργος Κόρομι θα αναρωτηθεί «Αν δεν είχες αυτά τα ψάρια, θα είχες αυτή τη δύναμη;».

Πιο… «ουδέτερος» θα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος με μπόλικη δόση χιούμορ θα ρωτήσει: «Ψαράδες, μάγειρες, ρεαλιτάκιδες δεν έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν στο παιχνίδι μας;».

Σε αμηχανία η Ελευθερία Ελευθερίου με το έπαθλο επικοινωνίας

Διάσημοι και Μαχητές θα βρεθούν γι’ άλλη μια φορά μπροστά στον Γιώργο Λιανό ώστε να ενημερωθούν για το έπαθλο επικοινωνίας στο οποίο θα κοντραριστούν. Ο παρουσιαστής του Survivor ενημερώνει την Κόκκινη Ομάδα πως σε περίπτωση νίκης, θα ακούσει ηχητικά μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

«Κόκκινη ομάδα, αν κερδίσετε τον αγώνα επικοινωνίας θα έχετε ηχητικά μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Μάριε, θέλω να σε ενημερώσω πως αν κερδίσετε έχεις μήνυμα από την Καρολίνα» θα πει ο Γιώργος Λιανός στον Μάριο Πρίαμο και η πρώην σύντροφός του, Ελευθερία Ελευθερίου έρχεται σε φανερή αμηχανία.

Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα είναι η… Κόκκινη.

Πώς θα αντιδράσει άραγε η Ελευθερία Ελευθερίου όταν θα δει την Καρολίνα Καλύβα να μιλάει με γλυκά λόγια στον πρώην αγαπημένο της;

Η «πικρή» αποχώρηση

Γιώργος Κόρομι, Αφροδίτη Σκαφίδα, Κώστας Παπαδόπουλος και Μελίνα Μεταξά είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση οι οποίοι διεκδικούν τη θετική ψήφο του κοινού προκειμένου να παραμείνουν στο Survivor. Και μπορεί η αποχώρηση να προβληθεί αύριο, τα πρώτα spoilers ήδη έχουν κυκλοφορήσει.

Ποιος αναμένεται να αποχωρήσει από το Survivor;

Σύμφωνα με τα spoilers, τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο απολαμβάνει ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος.