Μπορείς στις καλύβες των Διασήμων και των Μαχητών να αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης η αντίδραση της Ελευθερίας Ελευθερίου απέναντι στον Μάριο Πρίαμο όμως, το βράδυ της Τρίτης (21/02) οι παίκτες του Survivor All Star έχουν να ασχοληθούν με ένα ακόμα σημαντικό θέμα.

Και αυτό δεν είναι άλλο από τη μάχη για την τρίτη ασυλία που έχουν μπροστά τους καθώς η χαμένη ομάδα θα κληθεί να βγάλει στον τάκο δυο υποψήφιους προς αποχώρηση.

Μετά την είσοδο των νέων παικτών στο Survivor, οι ισορροπίες έχουν αλλάξει και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στον στίβο μάχης όπου η Μπλε ομάδα κατάφερε μετά από απανωτές ήττες να πάρει νίκη. Η Κόκκινη ομάδα πήγε στο συμβούλιο του νησιού και έβγαλε ως υποψήφιο προς αποχώρηση των Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος έκανε ξεκάθαρο στους συμπαίκτες του πως ενοχλήθηκε από το γεγονός πως τον ψήφισαν γι’ άλλη μια φορά.

Στη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, οι Μπλε γύρισαν στις… ήττες και έδωσαν ως υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα τους, τη Μελίνα Μεταξά. Μια υποψηφιότητα αναμενόμενη καθώς η παίκτρια βρίσκεται με εντολή γιατρού εκτός στίβου μάχης για μεγάλο χρονικό διάστημα γεγονός που έχει ενοχλήσει τους συμπαίκτες της.

Η υποψηφιότητα της Μελίνας δημιουργεί μία νέα κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και τους συμπαίκτες της από την Μπλε ομάδα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος πλέον ανοιχτά μιλάει για εμμονή προς το πρόσωπό του και η συγκατοίκηση τους είναι δύσκολη.

«Τη Μελίνα δεν τη βλέπω πολύ καλά. Έχεις να παίξεις κοντά πέντε εβδομάδες. Και γενικά θέλει να βάζει λάδι στη φωτιά. Είναι λίγο εμμονική μαζί μου. Τι να κάνω; Αρέσω παιδί μου, αρέσω» θα πει ο Γιώργος Ασημακόπουλος στην κάμερα του Survivor.

Η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Διάσημοι και Μαχητές θα αγωνιστούν για τον τρίτο αγώνα ασυλίας. Και οι δυο ομάδες επιθυμούν τη νίκη αφού δεν θέλουν να χάσουν κανέναν παίκτη. Η ομάδα που θα χάσει ξέρει ότι τα προβλήματα που κρύβει «κάτω από το χαλάκι» θα βγουν στην επιφάνεια. Στο στίβο μάχης οι δύο ομάδες τα δίνουν όλα και το τελικό αποτέλεσμα αποκαλύπτει συμμαχίες-έκπληξη.

Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να κερδίσει την ασυλία;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers, η ομάδα που θα χάσει στον αγώνα της τρίτης ασυλίας είναι η Κόκκινη. Οι Διάσημοι θα μεταφερθούν στο συμβούλιο του νησιού για να βγάλουν δυο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι δυο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο Συμβούλιο του νησιού η μια υποομάδα «χτυπάει» την άλλη και η ψηφοφορία βγάζει απρόβλεπτα αποτελέσματα. Ποια θα είναι αυτά;

Οι παίκτες θα έρθουν σε σύγκρουση και στην συνέχεια θα κατευθυνθούν στην κάλπη για να ψηφίσουν.

Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα τα οποία, σύμφωνα με τα spoilers, θα έχουν τα ονόματα της Αφροδίτης Σκαφίδα και του Γιώργου Κόρομι.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers θα γίνει φυσικά στο αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star, στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.