Λάβρος κατά της Ελευθερίας Ελευθερίου και του ξεσπάσματός της στο Survivor All Star ήταν ο Νίκος Μουτσινάς προβάλλοντας στην εκπομπή του το σχετικό απόσπασμα.

«Η άποψή μου, πετάξτε την.. Δεν γίνεται Ελευθερίτσα μου καλή να νιώθεις ότι σε έχει εκθέσει αυτός ο άνθρωπος και ενώ έχεις κρατηθεί και δεν έχεις τοποθετηθεί να κάνεις ολόκληρο ταξίδι και να πληρώνεσαι για να τοποθετηθείς. Λυπάμαι!

Ούτε είναι ντροπή της Κύπρου ο Μάριος. Είναι οριακά μια τυπική συμπεριφορά ενός άντρα, χαλαρώστε! Αυτά γίνονται.

Οι γυναίκες δε λέτε ψέματα άμα θέλετε κάποιον, “σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, είσαι ο μόνος;”. Και είναι ο μόνος απλά στην πρώτη σελίδα.

Μην παθαίνουμε τρέλα.

Για μένα έχει χάσει το δίκιο της» είπε χαρακτηριστικά.

Επική η αντίδραση της Καρολίνας Καλύβα για το επεισόδιο του Μάριου Πρίαμου με την Ελευθερίου: «Βαριέμαι!»

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχτηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» την Σοφιάνα Αβραμάκη και την Καρολίνα Καλύβα.

Ο παρουσιαστής ρώτησε τις πρώην παίκτριες του Survivor για τις εντάσεις μεταξύ Ελευθερίας Ελευθερίου και Μάριου Πρίαμου. Η Καρολίνα Καλύβα τόνισε ότι στη θέση της τραγουδίστριας δεν θα είχε ασχοληθεί καθόλου…

Η πέτρα του σκανδάλου, Καρολίνα, απάντησε ως εξής συγκεκριμένα στην ερώτηση του παρουσιαστή αν θα έκανε το ίδιο: «Δεν θα ασχολούμουν, βαριέμαι! Βαριέμαι, όλη αυτή η ενέργεια που αναλώνεσαι κάπου που δεν πρέπει. Έχεις νου, μάτια και βλέπεις. Το έχεις περάσει αυτό το στάδιο μετά από έναν μήνα. Πλέον μπήκε αλλιώς. Μπαίνει μπροστά η λογική» είπε η παίκτρια που φέρεται ότι τίναξε τη σχέση της Ελευθερίας και του Μάριου στον αέρα.

«Με το που μπήκε δεν κρατήθηκε. Να είσαι εγκρατής σε αυτή τη ζωή είναι αρετή», σχολίασε η Καρολίνα Καλύβα και μετά ήρθε η ερώτηση του Νίκου Μουτσινά που προκάλεσε την χαρακτηριστική αντίδραση της πρώην παίκτριας του Survivor.

«Υπάρχει πιθανότητα να γίνει κάτι και να τα ξαναβρεί με την Ελευθερία;», ρώτησε ο παρουσιαστής και η Καρολίνα ξέσπασε σε δυνατά γέλια…

«Ήμασταν φίλες με την Ελευθερία, όποτε ήθελε εκείνη και επιθυμούσε την προπονούσα. Ήμουν η coach της» αποκάλυψε η Καρολίνα Καλύβα.