Διάσημοι και Μαχητές, συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης του Survivor All Star για να αγωνιστούν για ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα του reality επιβίωσης. Ποιο είναι αυτό; Το έπαθλο επικοινωνίας.

Οι παίκτες των δυο ομάδων, στο άκουσμα του επάθλου δεν κατάφεραν να κρύψουν την συγκίνησή τους.

Περισσότερο από όλους τους παίκτες, φάνηκε να φορτίζεται συναισθηματικά ο Στέλιος Χανταμπάκης ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα και χρειάστηκε να αποχωρήσει για λίγο από το σημείο προκειμένου να ηρεμήσει και να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σε ακούω καθόλου όσο μας τα λες γιατί συγκινούμαι και εύκολα. Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου» πρόδωσε δειλά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

«Γιώργο, ο σημαντικότερος λόγος που μπήκα εδώ στο Survivor All Star είναι τα παιδιά μου. Ότι κάνω στη ζωή μου είναι για τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα δυο παιδιά μου γράφουν καλά. Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια, αν και πρώτη δημοτικού. Ο γιος μου είναι λίγο πιο ευαίσθητος και η κόρη μου είναι λίγο πιο πειραχτήρι σαν εμένα. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί “φύγε, φύγε, φύγε από το σπίτι” μου έλεγε» είπε ο παίκτης και αποχώρησε από το σημείο.

«Καλές συγκινήσεις είναι αυτές, καλές συγκινήσεις» υπογράμμισε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Σπύρος Μαρτίκας: Με ψήφισε μια κλίκα της υποκρισίας

Ο Σπύρος Μαρτίκας, το βράδυ της Τρίτης (14/02) βρέθηκε στον τάκο από τους συμπαίκτες του και ο ίδιος δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του ούτε την επόμενη μέρα.

Κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα του Survivor, ο φαρμακοποιός έκανε λόγο για κλίκα που τον ψήφισε.
Μεταξύ άλλων, ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε: «Δεν με ψήφισε η ομάδα μου. Με ψήφισε μια κλίκα της υποκρισίας. Με ψήφισε μια κλίκα η οποία κάνει την Αφροδίτη να κλαίει όντας περιφρονημένη από τους ίδιους όταν εκείνοι φτιάχνουν ένα σημείο και το περιφράζουν αυτοσχέδια για να μην πλησιάσουμε οι υπόλοιποι. Μια κλίκα που, όταν συζητάμε κάτι σοβαρό ή μπορούμε να αναδείξουμε μια αλήθεια, εξαφανίζεται. Εξαφανίζονται από την συζήτηση ταυτόχρονα όλοι μαζί. Μια κλίκα που κρύβεται πίσω από τις αλήθειες της. Μια κλίκα τελικά που σε εκθειάζει για την αγωνιστικότητα σου και σε δυο μέρες σε ψηφίζει.

Δεν ζητάω τον λόγο που με ψήφισαν γιατί δεν τον έχουν. Με πείραξε όμως η αδικία στο πρόσωπο μου γιατί και αυτοί έδειξαν φόβο. Χαίρομαι επίσης πάρα πολύ που ο Κώστας βρήκε τον «μπαμπά» του στην ομάδα μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που ο Κώστας δικαιολόγησε την ψήφο του σε εμένα και δικαιολόγησε τον Στέλιο, που δεν τον ψήφισε, γιατί ξύπνησε το πρωί ο Στέλιος μισή ώρα νωρίτερα και του τηγάνισε πιτάκια. Και ο Κώστας ένιωσε έτσι την πατρική στοργή του Στέλιου στο πρόσωπο του.

Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι, Κώστα μου; Πόσο νομίζεις ότι εξασφάλισες τη θέση στο παιχνίδι για μια άλλη εβδομάδα καταρρακώνοντας την προσωπικότητα και την υπόληψη σου τόσο εμετικά;»