Στο κρεβάτι του νοσοκομείου βρέθηκε η Μαρία Κορινθίου εχθές (14/02) καθώς υπεβλήθη σε προγραμματισμένη επέμβαση. Η ηθοποιός, ανακοίνωσε κατά τη χθεσινή εκπομπή «Πρωινό» πως θα χρειαστεί να λείψει μερικές μέρες από το πόστο της στην πρωινή εκπομπή του Ant1 και φυσικά ανέφερε και το λόγο.

Λίγες ώρες μετά, η ηθοποιός δημοσίευσε στα social media και φωτογραφία από το κρεβάτι του χειρουργείου. Το πρωί της Τετάρτης (15/02), ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πει δυο πράγματα για την συνεργάτιδά του.

«Λείπει η Μαρία, η οποία χθες υπεβλήθη σε μία εγχείρηση. Μίλησα χθες μαζί της, είναι πολύ καλά, όλα πήγαν καλά. Να πω ότι λίγο είναι ντροπή και πρέπει να το προσέξουν και να το κοιτάξουν όλοι αυτό το πράγμα. Δεν μπορεί η γυναίκα χθες να τελειώνει η εκπομπή, να λέει “θα λείψω κάποιες μέρες γιατί πρέπει να κάνω εγχείρηση” και οι τίτλοι σε κάποιο site που είδα –ντροπή και αίσχος– να είναι “Βόμβα, φεύγει από το Πρωινό η Μαρία Κορινθίου”. Όταν η γυναίκα λέει “φεύγω για να κάνω εγχείρηση”. Δεν μπορεί να δημιουργείτε εντυπώσεις ακόμα και με σοβαρά προβλήματα υγείας. Έλεος πια. Περαστικά. Είναι καλά. Νομίζω ότι τη Δευτέρα θα είναι μαζί μας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.