Μέσα από μια έντονη συζήτηση στο Συμβούλιο του Νησιού, στο Survivor All Star που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (12/02) ο Chris Σταμούλης αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Μια υποψηφιότητα που όπως φάνηκε, μόνο εκείνος δεν περίμενε καθώς όλοι οι συμπαίκτες του ήταν σίγουροι πως θα έβγαινε το όνομά του από την κάλπη και γι’ αυτό έχει εναντιωθεί στην υπόλοιπη ομάδα.

Απόψε το βράδυ (13/02), στο Survivor All Star, Διάσημοι και Μαχητές θα μπουν στον στίβο μάχης για να κοντραριστούν για το δεύτερο αγώνα ασυλίας. Οι Μπλε είναι με την πλάτη στον τοίχο ειδικά μετά τον χθεσινό αγώνα και τον τρόπο που ήρθε η ήττα και το συντριπτικό σκορ 10 – 3 με το οποίο έχασαν.

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας καλούνται να βρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα πατήματά τους καθώς αν χάσουν άλλη μια φορά, η ψηφοφορία θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολη αφού ήδη η ομάδα μετρά πολλές απώλειες και αποχωρήσεις.

Ποια ομάδα θα κερδίσει στο δεύτερο αγώνα ασυλίας

Μια ομάδα όμως θα κερδίσει στο δεύτερο αγώνα ασυλίας. Ποια θα είναι αυτή; Η Μπλε ομάδα ή η Κόκκινη ομάδα;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα καταφέρει να πάρει τη νίκη θα είναι γι’ άλλη μια φορά η Κόκκινη. Αυτό σημαίνει ότι οι Μαχητές θα πάνε στο συμβούλιο ξανά με τη βαριά σκιά της ήττας να τους συνοδεύει. Το παρελθόν των παικτών του Survivor έρχεται στο προσκήνιο και οι παίκτες των δυο ομάδων βγάζουν μαχαίρια.

Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση

Οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα βρεθούν σε πανικό κατά τη διάρκεια του συμβουλίου αφού μια αδιαθεσία θα τους ταράξει. Το Συμβούλιο θα διακοπεί προσωρινά καθώς η Μελίνα Μεταξά θα νιώσει μια έντονη αδιαθεσία που θα την οδηγήσει εκτός.

Παρ’ όλ’ αυτά όμως, οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα οδηγηθούν στην κάλπη ώστε να βγάλουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους στον τάκο. Ποιος θα είναι αυτός;

Σύμφωνα με τα spoilers, η παίκτρια που θα βρεθεί στον τάκο στο πλευρό του Chris Σταμούλη θα είναι η Μελίνα Μεταξά.