Εκνευρίστηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο My Style Rocks της Παρασκευής (10/2). Όλα ξεκίνησαν όταν η Χριστιάννα περπάτησε μπροστά από τους κριτές, παρουσιάζοντας το look, το οποίο επέλεξε για το νέο της concept.

Η ώρα της κριτικής έφτασε και η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks είχε την αντίθετη γνώμη με όσα άκουσε, εκφράζοντας τη διαφωνία της απέναντι στον Στέλιο Κουδουνάρη.

Η Χριστιάννα διαφωνώντας έντονα, δεν άφηνε τον σχεδιαστή να ολοκληρώσει την κριτική του για την εμφάνισή της και συνεχώς τον διέκοπτε. Η παίκτρια εξέφρασε την δυσαρέσκειά της και την αντίρρησή της για όσα άκουσε, κάνοντας τον κριτή να σταματήσει αρκετές φορές τον ειρμό της σκέψης του.

Ώσπου τελικά δεν άντεξε και ξέσπασε: «Άσε με ρε αγάπη μου να σου πω. Μιλάω και πετάγεσαι. Έχετε γίνει όλες ίδιες. Δεν μπορούμε να μιλήσει σε αυτό το παιχνίδι. Θέλετε να μιλάτε μεταξύ σας;» είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Emilia σε Χριστιάννα: «Με κοροϊδεύεις τώρα; Όταν τρία σερί look ήταν από sex shop;»

Ακόνισαν τα νύχια τους ξανά οι παίκτριες του My Style Rocks, με τις διαφωνίες ανάμεσά τους να μην έχουν προηγούμενο.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο της Emilia Vodos μπήκε η Χριστιάννα – πρωταγωνίστρια δύο φορές στο ίδιο επεισόδιο -, η οποία στα τελευταία της look εμφανίζεται λίγο πιο αποκαλυπτική από τις άλλες!

Από το σκαμπό της, λοιπόν, η όμορφη παίκτρια έδωσε μόλις έναν βαθμό στην Χριστιάννα προκαλώντας αμέσως την αντίδραση της. Έναν βαθμό που τον στήριξε κυρίως, μαζί με την γνώμη της Μάιρας Καμαριώτη, πως οι προηγούμενες εμφανίσεις δεν ταίριαζαν με την σημερινή.

«Από το sex shop στην υψηλή ραπτική! Αυτό είναι για να τραβάς τα μαλλιά σου εδώ μέσα! Ιστορίες για αγρίους εδώ μέσα. Έχεις δηλαδή εσύ την αισθητική για να μου φέρεις αυτή την εικόνα; Με κοροϊδεύεις τώρα; Όταν τρία σερί look ήταν από sex shop; Και τώρα μου φέρνεις υψηλή ραπτική!» ανέφερε με έντονο ύφος η Emilia.

Χ.Κ.: Γιατί να μην έχω την αισθητική αγάπη μου; Αυτό που λες δεν στέκει!

E.V.: Είσαι με τα καλά σου; Τι είναι αυτά τα πράγματα εδώ μέσα;

Χ.Κ.: Ηρέμησε κοπέλα μου! Ηρέμησε λίγο, πρόσεξε πως μου μιλάς! Ηρέμησε.

Στην πορεία η έντονη λεκτική διαμάχη συνεχίστηκε με την Βασιλική Λιγνού να επιχειρεί να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα ρίχνοντας περισσότερο, όμως, λάδι στη φωτιά του My Style Rocks!