Ο Τάσος Σοφρωνίου, την Τετάρτη, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά πως χόμπι του είναι η πολιτική και η διπλωματία. Το συγκεκριμένο απόσπασμα «έπαιξε» στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της «έσφαξαν» τον Τάσο Σοφρωνίου.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Νίκος Μουτσινάς, στην ενότητα «Χρυσή Τηλεόραση» έδειξε το απόσπασμα από την εκπομπή του Mega και «δίκασε» τόσο την Ελεονώρα Μελέτη όσο και τους συνεργάτες της ενώ αναρωτήθηκε τι ακριβώς ήταν αυτό που πείραξε την παρουσιάστρια στα λεγόμενα του Τάσο Σοφρωνίου.

«Όταν είναι στον αέρα το πρωτότυπο, τώρα όλοι οι υπόλοιποι αν πάμε να κάνουμε λίγο copy paste δεν είναι ωραίο. Δεν εννοώ τίποτα, τα εννοώ όλα! Παρόλα αυτά, τι τους πείραξε τώρα; Κάτι έχουν πάθει με τα νεύρα. Τι παθαίνετε Ελεονώρα; Κάποια νεύρα με την ανθρωπότητα. Ηρεμήστε καλέ, να κάνουμε την εργασία μας να πάμε σπίτια μας.

Ότι δεν μπορεί ο Σοφρωνίου να σπουδάζει διπλωμάτης και να κάνει αυτό; Τι με νοιάζει; Δεν θα σπουδάσω διπλωματία… Την έχω από το πεζοδρόμιο. Αλλιώς τόσα χρόνια με τόσα κανάλια που ξαναπηγαίνουμε… Διπλωματία θέλει. Μην σας κάνει εντύπωση, μπορούμε να είμαστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.