Το επεισόδιο του «Love Island», του reality show του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, που μεταδόθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (2/11) ήταν και πάλι γεμάτο… δράση και συγκλονιστικές εξελίξεις καθώς πλησιάζει η μέρα του μεγάλου τελικού.

Ορισμένα ζευγάρια και Islanders βρέθηκαν σε… διάσταση απόψεων. Η Κατερίνα και ο Παναγιώτης παρόλο που πέρασαν το προηγούμενο βράδυ στη σουΐτα δεν βελτίωσαν την σχέση τους και τα προβλήματά τους έγιναν το επίκεντρο των συζητήσεων στη βίλα της Τενερίφης.

Η ατμόσφαιρα, όμως, άλλαξε εντελώς όταν τα κορίτσια κλήθηκαν να αγωνιστούν σε δοκιμασίες α λα Survivor με τα highlights να τα… χαρίζουν απλόχερα η Κλαούντια και η Αναστασία με τις προσπάθειές τους.

Κι ενώ τα ζευγάρια συζητούσαν το παρόν τους και το μέλλον τους, η Αναστασία και ο Γιώργος Γ. απόλαυσαν το ραντεβού τους εκτός βίλας με τη… θερμοκρασία να ανεβαίνει στο τζακούζι. Η ρομαντική ατμόσφαιρα ανάμεσά τους «χτύπησε κόκκινο» όταν η Αναστασία του εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως είναι ερωτευμένη μαζί του. Εκείνος ενθουσιάστηκε με αυτά που άκουσε και αφέθηκε στα τρυφερά χάδια και φιλιά της συντρόφου του.

Ο Γιώργος χαμογελούσε συνεχώς καθώς αυτό που συμβαίνει ανάμεσά τους δεν ήταν ένας απλός ενθουσιασμός. «Έχω δεθεί 100% με εσένα κι έχουμε περάσει πολλά μαζί… Σε δύσκολες στιγμές με έχεις στηρίξει» του ανέφερε η Αναστασία. Η χημεία που έχουν αναπτύξει ώθησαν τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους να τους θεωρήσουν ως το φαβορί για να νικήσουν. Το ζευγάρι, πάντως, δεν ήθελε με τίποτα να περάσει το βράδυ του στην πολυτέλεια της σουΐτας γιατί «είναι καταρραμένη».

Έπειτα, η σκηνή ανήκε στην παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εξήγησε στους παίκτες του κανόνες του τελικού και τους υπενθύμισε πως η νύχτα που θα ακολουθούσε θα ήταν η τελευταία τους όλοι μαζί και θυμήθηκαν το πώς ξεκίνησαν και το πώς έφτασαν ως εδώ, μια ανάσα προτού κριθεί το αποτέλεσμα του πρώτου Love Island στην ελληνική τηλεόραση.