Γεμάτοι αγωνία είναι οι παίκτες του Survivor αφού στο τέλος της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί η αποχώρηση της εβδομάδας. Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου και Σοφιάνα Αβραμάκη έχουν βγει στον τάκο και, τόσο εκείνοι όσο και οι συμπαίκτες τους ανυπομονούν να μάθουν ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου στο τέλος της ημέρας.

Και ενώ οι παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας του Survivor βρισκόντουσαν στην παραλία τους και προσπαθούσαν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν ακούστηκαν ουρλιαχτά. Η Μέη άρχισε να φωνάζει πως κάτι περπατούσε πάνω της. Η παίκτρια πετάχτηκε από τη θέση της τρομάζοντας τους συμπαίκτες της.

Μετά, σειρά πήρε η Σοφιάνα Αβραμάκη η οποία επίσης ούρλιαξε πως αυτό που περπατούσε πάνω στη Μέη τώρα περπατούσε πάνω της. Φυσικά, δεν άργησε να έρθει και η σειρά του Κωνσταντίνου Εμαννουήλ ο οποίος επίσης άρχισε να φωνάζει. «Δεν μπορώ, θα φύγω, πάω Ελλάδα» ακούστηκαν οι παίκτες να λένε.

Οι παίκτες υπέθεσαν πως αυτό που περπάτησε πάνω τους ήταν μια αράχνη και συγκεκριμένα μια ταραντούλα. «Δεν περνάω καθόλου καλά με τις ταραντούλες. Αφού εδώ έχει φωλιά ταραντούλων» είπε η Μέη και ο Τάκης Καραγκούνιας προσπάθησε να την καθησυχάσει τονίζοντας της πως οι ταραντούλες δεν πλησιάζουν τους ανθρώπους.

Η νέα μέρα ξημέρωσε στον Άγιο Δομίνικο και ο Άρης Σοϊλέδης, μιλώντας στην κάμερα του Survivor τόνισε πως: «Σήμερα έχουμε έναν ακόμα αγώνα επάθλου. Είναι ο τελευταίος της εβδομάδας. Ξέρω ότι και να κερδίσουμε δεν θα το απολαύσουμε».

Υπενθυμίζεται πως ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ είναι τιμωρημένοι από την παραγωγή του Survivor καθώς παραβίασαν κανόνα και επικοινώνησαν με τους δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα.

«Πολύ καλά έκαναν και δεν το απόλαυσαν αφού είχαν επικοινωνία με τον έξω κόσμο» σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου στις συμπαίκτριες της ενώ στην προσωπική της συνέντευξη τόνισε πως οι δυο τιμωρημένοι παίκτες «έδωσαν τα πάντα στον αγώνα» και πως αυτό το έκαναν έχοντας σκοπό καθώς θέλουν να αποδειχθούν ικανοί και να απολαύσουν και τα μεγαλύτερα έπαθλα που έρχονται στην συνέχεια του παιχνιδιού.