Συνέντευξη στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, με παρουσιάστρια τη Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε χθες Τρίτη (26/4) η Άντζελα Ευριπίδη. Το επιτυχημένο μοντέλο, μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της, τα καλλιστεία, την πρόταση για Survivor το 2017 και περιστατικά που της έχουν συμβεί.

«Στο εξωτερικό όταν πήγα για την πρώτη μου δουλειά στην Ιταλία – επειδή δεν ήμουν πολύ skinny – έκατσα κάποιες μέρες κι ένας booker μου είπε πως για να στεγνώσεις, πρέπει να πάρεις απαγορευμένες ουσίες. Κόλλησα και λέω τι εννοεί;» είπε η Άντζελα Ευριπίδη.

«Όταν είσαι και μικρή, δεν καταλαβαίνεις και πολύ τι σημαίνει. Βέβαια πονηρεύτηκα και του είπα ότι το στυλ μου εμένα είναι αυτό και δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και γεια σας. Με την ίδια λογική έπρεπε να αλλάξω τη μύτη μου, τα αυτιά μου και το σώμα μου», πρόσθεσε η Άντζελα Ευριπίδη.

Μπέττυ Μαγγίρα: Οι περιπέτειες που έζησε στο Παρίσι – Η χαμένη βαλίτσα, το τρενάκι του τρόμου και ο ταξιτζής

Με τον πιο κωμικό τρόπο ανέφερε τα παραλειπόμενα που έζησε στο Παρίσι με την οικογένειά της η Μπέττυ Μαγγίρα επιστρέφοντας στην εκπομπή της.

Όλα ξεκίνησαν όταν χάθηκε η βαλίτσα των κοριτσιών της, με αποτέλεσμα όπως είπε να πλένει τα εσώρουχά τους και τα στέγνωνε, μάλιστα, με το πιστολάκι μέχρι να πάνε στην Eurodisney και να ψωνίσουν. Η βαλίτσα όπως είπε δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Η ίδια μπήκε σε τρενάκι του τρόμου χωρίς να το καταλάβει, κατά λάθος γιατί, όπως ανέφερε, δεν ήξερε τί ήταν το Space Mountain και περιέγραψε πώς ακουγόταν ανάμεσα στα πιτσιρίκια. Σαν μια γριά που έβγαινε η ψυχή της. Μάλιστα υπογράμμισε πως όταν κατέβηκε έμοιαζε περισσότερο με τον Ορέστη Μακρή, καθώς ήταν με τρεμάμενα πόδια, νόμιζε ότι βγήκε η ψυχή της και ξαναμπήκε στο σώμα της, ενώ την ίδια στιγμή σύζυγός της Δημήτρης, αλλά και οι κόρες της έκλαιγαν από τα γέλια.

Και για το τέλος άφησε την καταδίωξη, αστυνομική περιπέτεια την ονόμασε, που είχαν με έναν Γάλλο ταξιτζή, με τον οποίο δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν. Έπεσε, όπως άρχισε να αφηγείται το κινητό του ανδρός της στο ταξί, το οποίο, για κακή τους τύχη το είχε και στο αθόρυβο. Το κατάλαβαν αφού ο οδηγός τους άφησε εκεί που πήγαιναν και άρχισε να απομακρύνεται. Μπήκαν, λοιπόν, όλοι μαζί σε άλλο ταξί, καθώς η ίδια, όπως αποκάλυψε, έχει στο δικό της κινητό εφαρμογή εντοπισμού του τηλεφώνου του συζύγου της και προσπαθούσαν να δώσουν στον οδηγό τους να καταλάβει ότι έπρεπε να ακολουθήσει τον συνάδελφό του που προπορευόταν. Τελικώς το όχημα, στο οποίο βρισκόταν το πολύτιμο αντικείμενο που αναζητούσαν σταμάτησε στη Μονμάρτη και κάπως έτσι η… καταδίωξη είχε αίσιο τέλος, αφού το κινητό βρέθηκε και παραδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.