Υπάρχουν ιστορίες που τους λύγισαν, που τους έκαναν να σκεφτούν τη ζωή τους διαφορετικά, που τους έκαναν να οπλιστούν όμως και με κουράγιο για να συνεχίσουν. Οι παίκτες του φετινού Survivor μίλησαν ανοιχτά για τα όσα έχουν περάσει και για τις στιγμές που δυστυχώς δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Η εκπομπή του ΣΚΑΪ Love It με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου παρουσίασε τη Μεγάλη Πέμπτη ένα βίντεο κατά τη διάρκεια του οποίοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης μιλούν για τις δυσκολίες που έχουν αντιμετωπίσει στη ζωή τους.

Η Ναυσικά μίλησε στην κάμερα του Survivor για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τον εθισμό του πατέρα της με τα ναρκωτικά, η Ασημίνα για το όνειρό της με πρωταγωνίστρια τη γιαγιά και ο Τάκης για τον θάνατο του πατέρα του ενώ ο Άρης Σοϊλέδης για την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά και τους παρατσούκλι τους.

«Είχα μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, εκείνος ήταν απών και λόγω της δουλειάς του και λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά»

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα από μια φτωχή οικογένεια. Αλλάζαμε συνεχώς σπίτια λόγω οικονομικών προβλημάτων και κάποια στιγμή αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε στη Δράμα» εξομολογήθηκε η παίκτρια, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Ενώ είχα μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά μου, εκείνος ήταν απών, και λόγω της δουλειάς του και λόγω του εθισμού του στα ναρκωτικά. Καταστάσεις που δεν τις ξεπερνάς εύκολα. Η μαμά μου είναι ηρωίδα ειδικά για όσα έχει περάσει με τον μπαμπά μου. Από μικρή έχω αναγκαστεί να είμαι ανεξάρτητη. Ίσως γι’ αυτό να έχω προσαρμοστεί τόσο καλά στο Survivor. Δεν πήγα ποτέ πανεπιστήμιο. Συνέχισα να δουλεύω μέχρι που μου έγινε μια πρόταση από μια make up artist να δουλέψω ως μοντέλο. Το αντιμετώπισα σαν πλάκα. Μου κανόνισε εκείνη ένα ραντεβού με ένα πρακτορείο μοντέλων. Έφτασα σε ένα σημείο που δεν χρειαζόταν να κάνω άλλες δουλειές και δούλευα μόνο ως μοντέλο» είπε το μοντέλο.

Τα δάκρυα της Ασημίνας για τη γιαγιά της

Η Ασημίνα ξέσπασε σε δάκρυα όταν αποκάλυψε πως στον ύπνο της είδε τη γιαγιά της. «Μου λείπει πάρα πολύ, είδα ότι μου μαγείρευε επειδή μάλλον πεινάω πολύ» ανέφερε.

«Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι έχασα τον πατέρα μου»

Ενώ βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο ο Τάκης Καραγκούνιας έχασε τον πατέρα του. «Πέθανε και εγώ είμαι εδώ… Στην άλλη άκρη του κόσμου» είπε.

«Με πληροφόρησαν από την παραγωγή ότι έχασα τον πατέρα μου» δήλωσε στην κάμερα φανερά λυπημένος.

«Θα πάω σε έναν τάφο να μιλάω» ανέφερε ο μισθοφόρος.

«Έγραψα με κοχύλια την άμμο τη λέξη ”Νίνος”»

«Έγραψα στην άμμο με κοχύλια τη λέξη ”Νίνο”.. Είναι ένα παρατσούκλι που έχουμε με την Μαρία. Και καλά το νινί που λέμε, το μικρό παιδάκι. Έτσι με φωνάζει και τη φωνάζω. Έτσι την έχω γραμμένη στο κινητό μου» είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Ήθελα να της δείξω πως την ημέρα των γενεθλίων μου, την σκεφτόμουν και στεναχωριόμουν που δεν ήμασταν μαζί και ότι μου λείπει πάρα πολύ. Ήθελα να περάσω αυτό το μήνυμα για να το δει και να χαρεί» πρόσθεσε.