Ένταση σημειώθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου τόσο στον στίβο μάχης του Survivor όσο και λίγη ώρα αργότερα στον στίβο μάχης. Αφορμή για να έρθουν σε αντιπαράθεση οι δυο φίλοι ήταν η ένταση στη φωνή της Ασημίνας όταν ζήτησε από τον Γιώργο να κάνει λίγο πιο πέρα.

Οι δυο παίκτες της Μπλε Ομάδας διαπληκτίστηκαν μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες ενώ, την επόμενη ημέρα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor τονίζοντας πως έχει συνηθίσει τις κ…τούμπες του Γιώργου Κατσαούνη και πως καθόλου δεν θα την εκπλήξει αν σε μερικές μέρες αλλάξει ξανά συμπεριφορά.

Για το ίδιο θέμα, όμως έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και η Θωμαΐς Εμμανουλίδου η οποία τόνισε πως ένιωσε σα να βλέπει μια θεατρική παράσταση και πως της έλειπαν μόνο τα ποπ κορν για να απολαύσει πλήρως το θέαμα. «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι, έχουν γίνει πάρα πολλές κ…τουμπες και από την πλευρά της Ασημίνας και από μεριάς του Κατσαούνη. Φαίνεται πως αυτό που είχαν δεν ήταν ποτέ αληθινό. Μπορεί σε τρεις μέρες να τους δούμε ξανά κολλητούς…» είπε η παίκτρια των Μαχητών.

Με γέλια αντέδρασε η παίκτρια των Διασήμων, Βρισηίδα Ανδριώτου στον καυγά του Κατσαούνη με την Ασημίνα τον οποίο χαρακτήρισε «παιδικό» και θυμήθηκε πώς έκανε εκείνη με τους φίλους της σε ηλικία 12-13 ετών.

Όμως, κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού συμβουλίου, η ένταση ανάμεσα σε Ασημίνα και Γιώργο δεν ήταν η μόνη. Το λόγο πήρε κάποια στιγμή ο Σπύρος Μαρτίκας κι έριξε τα βέλη του στον Στάθη Σχίζα κατηγορώντας τον πως τον χαρακτήρισε τρεις ημέρες πριν, άνανδρο.

«Στο χθεσινό συμβούλιο είδαμε άλλη μια φορά τον Σπύρο Μαρτίκα να κάνει ένα σόου σαν αυτά που μας έχει συνηθίσει τον τελευταίο καιρό» σχολίασε ο Τάκης Καραγκούνιας στην κάμερα του Survivor, ενώ ο Στάθης Σχίζας εξήγησε προς τσαντίστηκε προς στιγμήν όμως επειδή το περιστατικό αυτό συνέβη μέρες πριν κατάλαβε πως «αυτός είναι ο Σπύρος Μαρτίκας».

Όμως ούτε ο Σπύρος Μαρτίκας άφησε τη… μέρα να πάει χαμένη κι έτσι σχολίασε με την σειρά του τον Στάθη Σχίζα ο οποίος ανήκε στην ομάδα των Διασήμων. «Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πως ο Στάθης προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Θα χρειαστεί πολλά μαθήματα ανδρείας για να μάθεις την έννοια του άνδρα. Από μένα θα έχετε να ακούτε μόνο γυμνές και ατόφιες αλήθειες. Ηρεμήστε Διάσημοι!».

Την γενικότερη στάση όμως του Σπύρου Μαρτίκα συζήτησαν και οι Διάσημοι. «Η κακή διαφήμιση είναι κι αυτή διαφήμιση. Ο Σπύρος κάθε φορά που έχουμε ένα θέμα, ξυπνάει ένα άλλο θέμα μόνος του. Όσο πιο πολύ μιλάμε για τον Σπύρο τόσο περισσότερη τηλεθέαση του δίνουμε. Αυτό πιστεύω ότι είναι το σχέδιο του, να μιλάμε για εκείνον, επειδή είναι υποψήφιος και όσο μιλάμε γι’ αυτόν, αυτόν θα ψηφίζει ο κόσμος» σχολίασε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Την άποψη της, την μοιράστηκε και με τις υπόλοιπες Διάσημες οι οποίες βρήκαν τον τρόπο σκέψης της συμπαίκτριας τους λογικό.