Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά ήταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στο After Dark της Παρασκευής (11/2) και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του παρουσιαστή με αποκαλυπτική διάθεση.

Ομολόγησε δημόσια πως επί πέντε χρόνια δεχόταν προτάσεις για να πάει στο Survivor και ακόμα και στο φετινό η αρχική του απάντηση ήταν αρνητική. Ωστόσο, στο τέλος άλλαξε γνώμη και σίγουρα έπαιξε ρόλο και το οικονομικό κομμάτι.

Ο Θέμης Γεωργαντάς τον ρώτησε τον πραγματικό λόγο της οικειοθελούς του αποχώρησής του από το παιχνίδι.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι ένα συνονθύλευμα πραγμάτων. Ειλικρινά όταν μπήκα στο Survivor, δεν μπήκα και ήμουν ευτυχισμένος και ήταν μια χαρά όλη η ζωή μου πριν. Ήταν πολύ δύσκολα από πριν κάποια πράγματα. Μπαίνοντας στο Survivor έλεγα και λίγο να ξεσκάσω, βρε αδελφέ, να φύγω από την Ελλάδα γιατί δεν αντέχω».

«Πηγαίνοντας εκεί πέρα αντιμετωπίζω πράγματα τα οποία δεν ήταν όπως τα περίμενα. Όπως είναι η πείνα, η οποία δεν ήταν ήταν όπως περίμενα. Δηλαδή νόμιζα πως θα είναι ένας υποφερτός πόνος στο στομάχι και μια αδυναμία. Εγώ όμως την αντιμετώπισα με ναυτία, εμετούς και άλλα σοβαρά προβλήματα. Δεν ήταν όντως ευχάριστη η πείνα. Μετά είχα την βρώμα που ήταν ασύλληπτη. Είναι όντως Survivor. Πέρα όμως από όλα αυτά είχα και τις ανθρώπινες σχέσεις που ήταν ο μόνος παράγοντας που θα με έδιωχνε από το παιχνίδι 100%» πρόσθεσε ο νεαρός ηθοποιός και πρώην παίκτης του φετινού Survivor και κατέληξε:

«Τελικά δεν ταιριάξαμε με την ομάδα. Όχι με όλη την ομάδα, αλλά με κάποια παιδιά. Δέχθηκα κάποιες δυσκολίες εξ αρχής και ήταν περίεργη όντως η συμβίωση με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη» είπε.

Στο Εξομολογητήριο δήλωσε ειλικρινά ότι κατά ένα 30% μετάνιωσε που πήγε στο Survivor.

Σεξ, καριέρα, χρήματα ιεράρχησε τώρα τις ανάγκες του στη συνέχεια. «Γύπας» δήλωσε πως είναι στο φλερτ και πως συχνά επιστρατεύει τα όπλα των likes στο… Instagram.

Το πιο σέξι βλέμμα από γνωστές Ελληνίδες έχει η Τζωρτζίνα Λιώση ενώ αποκάλυψε πως του άρεσε πολύ η Σοφιάννα από τους Μαχητές.

Αν έπρεπε να διαλέξει έναν χρόνο χωρίς σεξ ή 15 ημέρες αποκλεισμένος σε ένα νησί με τον Βαλάντη μόνοι οι δυο τους θα επέλεγε το πρώτο. «Τι να κάνω θα μονάσω!» απάντησε.

Το πρώτο πράγμα που προσέχει σε μία γυναίκα είναι το βλέμμα και το δέρμα της.

Ακόμη, παραδέχτηκε πως έχει απατήσει σε προηγούμενες σχέσεις του. Για κάποιες έχει μετανιώσει για κάποιες άλλες όχι.

Σε σχέση του παραδέχτηκε πως έχει ψάξει τα πάντα αλλά πλέον αν δεν έχει εμπιστοσύνη προτιμά να φύγει.

Roleplay έχει κάνει στο σεξ και απόλαυσε ιδιαίτερα τον ρόλο του παραγωγού σε κάστινγκ.

Όσο για το ακραίο μέρος στο οποίο έχει συνευρεθεί η απάντηση ήταν ότι έχει κάνει σεξ σε ταράτσα κλειστού σταδίου.