Οι αποκαλύψεις της Μίρκας Παπακωνσταντίνου για τον πρώην άντρα της, Δάνη Κατρανίδη και τις ιστορίες που τον παρακολουθούσε όσο ήταν μαζί, στάθηκαν αφορμή για μία δημόσια εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου, στην εκπομπή της Τρίτης (1/2).

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια άκουσε με προσοχή όσα είπε η ηθοποιός και στη συνέχεια, άδραξε την ευκαιρία και αποκάλυψε στο τηλεοπτικό της κοινό ότι παρόμοιες τακτικές έχει ακολουθήσει και η ίδια.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» είπε χαρακτηριστικά: «Ωραία ιδέα μου έδωσε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Με ταξί δεν έχω παρακολουθήσει… Έχω παρακολουθήσει συντρόφους μου με φίλες, με αμάξι που έχω νοικιάσει για να μην το καταλάβουν. Με ταξί όχι, μη με σχολιάσει ο ταξιτζής. Πάντα με έβγαζαν τρελή. Είχα κλειδιά σπιτιού, είχα ανοίξει την κάτω πόρτα και πήγα και χτύπησα την πάνω. Με ρωτούσε μα πώς μπήκες».

Πρώτη φορά με τζιν η Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τώρα την Τρίτη (1/2) τη διαφορά και εμφανίστηκε στο πλατό με τζιν παντελόνι. Ούτε η ίδια δεν το πίστευε και μάλιστα το σχολίασε κατά την έναρξη της εκπομπής της.

Αφού καλημέρισε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές και ευχήθηκε καλό μήνα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε:

«Εγώ είμαι, η Κατερίνα, πρώτη φορά με βλέπετε με τζιν νομίζω! Είπαμε δεν θα φορούσα και αθλητικά, δεν μου έχει γίνει λοβοτομή, είμαι η ίδια! Εύχομαι να πάνε όλα καλά, αγαπημένοι μου τηλεθεατές, να είστε όλοι καλά και υγιείς».

Αμέσως μετά συνεχίστηκε η κανονική ροή της εκπομπής και ξεκίνησαν με το πρώτο θέμα της ημέρας.