Οι δυο τους ανήκουν σε διαφορετικές ομάδες και οι επαφές τους είναι στους στίβους μάχης. Ο Γιώργος Κατσαούνης όμως από την αρχή δεν είδε με καλό μάτι την είσοδο του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor.

Στο επεισόδιο του Survivor το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (26/01) ο Γιώργος Κατσαούνης εξέφρασε για άλλη μια φορά τα συναισθήματά του για τον παίκτη των Διασήμων.

«Έχω να πω ότι του κόπηκε η μαγκιά χθες. Άλλα περίμενε να του βγουν και άλλα του βγήκαν. Η Αθηνά είχε σε κάποια πράγματα δίκιο και όφειλα να της πω μια συγνώμη. Αφού με συγχώρησε η Αθηνά κατάλαβα ότι τους πήρα και το παιχνίδι εκείνη την ώρα, τους πήρα και το κορίτσι και του ΄δωσα και ένα φιλάκι πεταχτό» είπε ο Γιώργος Κατσαούνης στην κάμερα του Survivor.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες ο Γιώργος Κατσαούνης είχε πει για τον Άρη Σοϊλέδη πως: «Ο Άρης Σοϊλέδης, ναι μεν καλός, ναι με κέρδισε παρόλο που έχω εμπειρία στους στίβους. Δεν με εντυπωσίασε γιατί τον έβλεπα στον πάγκο ότι είχε ηγετικές τάσεις. Είναι σχεδόν σαν τον Πιλίδη, σχεδόν, αλλά δεν είναι Πιλίδης. Ο Πιλίδης είναι ένα άλλο κομμάτι, τέλειο ήθος. Ενώ είναι αρχηγόπουλο, δεν το έπαιξε ούτε μια φορά αρχηγόπουλο».