Οι τηλεοπτικοί σταθμοί αναδιαμόρφωσαν τα προγράμματα τους εξαιτίας της κακοκαιρίας Ελπίδα και οι ψυχαγωγικές εκπομπές έδωσαν τη θέση τους στην ενημέρωση και στην έκτακτη επικαιρότητα. Ανάμεσα στις εκπομπές που μπήκαν στον… πάγο ήταν και η εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha.

Η Κατερίνα Καινούργιου σε τηλεφωνική επικοινωνία με την έκτακτη εκπομπή του Alpha, που καλύπτει δημοσιογραφικά τη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα τις τελευταίες ώρες, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η μέρα απαιτεί ενημέρωση και όχι ψυχαγωγία.

«Η μέρα δεν είναι για ψυχαγωγία αλλά για ενημέρωση. Σεβόμαστε αυτή τη δύσκολη κατάσταση και καλό είναι ο κόσμος να ενημερωθεί. Εγώ ήμουν από τους τυχερούς, ήρθαν και με πήραν και έφυγα κατευθείαν από πίσω και πήγα νότια. Όλοι οι συνεργάτες μου εγκλωβίστηκαν όχι μόνο στην Αττική Οδό αλλά και στη Μαραθώνος. Δόξα τω Θεώ είναι όλοι υγιείς. Επικοινωνούσαμε συνέχεια, έφτασαν όλοι σπίτι τους», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου, χθες, Δευτέρα (24/01) έφυγε από το πλατό της εκπομπής για να κατευθυνθεί στο σπίτι της στα βόρεια προάστια, όμως δεν τα κατάφερε. Με τη βοήθεια του καλού της φίλου Νίκου Κοκλώνη κατάφερε να φύγει από την Παλλήνη και να μείνει ασφαλής στο σπίτι του.