Ο Βαλάντης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor μαζί με τον Γιωρίκα Πηλίδη και τον Θανάση Βισκαδουράκη. Στο τέλος της μέρας, στο αποψινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη ο οποίος αποχωρεί από το Survivor.

Οι τρεις υποψήφιοι μοιράστηκαν τις σκέψεις τους με την κάμερα του Survivor λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης χαρακτήρισε τη μέρα «δύσκολη» ενώ ο Γιωρίκας Πηλίδης σχολίασε πως πρέπει να εκτιμούμε τα απλά και δεδομένα πράγματα όπως είναι το «μαμαδίσιο» φαγητό και τις στιγμές με τους φίλους. Από την πλευρά του, ο Βαλάντης μίλησε για λάθος στρατηγική που ακολούθησαν οι Διάσημοι.

«Έκαναν μια λάθος κίνηση, στρατηγικής. Με έβαλαν υποψήφιο απέναντι στον Γιωρίκα που συμπαθώ ιδιαίτερα και τον έχω σα μικρό μου αδερφό και σαν παιδί μου όπως έχω πει και στον φίλο μου τον Θανάση Βισκαδουράκη με κίνδυνο να φύγει ένα από τα δυο παιδιά. Ο ανθρωποφαγισμός τελικά, δυστυχώς υπάρχει. Είμαι ένας παίκτης πολύ δημοφιλής για τον κόσμο και για τους παίκτες εδώ. Από την πρώτη στιγμή σκεφτόντουσαν ότι αν βρεθούν αντιμέτωποι μαζί μου θα έχουν πρόβλημα αποχώρησης. Δεν περίμενα να το εκφράσουν τόσο γρήγορα» είπε ο Βαλάντης στην κάμερα του Survivor.