Με την Μυριέλλα Κουρεντή φαίνεται πως τα έχουν βάλει οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων. Οι παίκτες δείχνουν ενοχλημένοι από τον χαρακτήρα της ηθοποιού και δεν το κρύβουν στις δηλώσεις τους στην κάμερα του Survivor.

«Εχθές ήταν πολύ ωραία που κερδίσαμε γιατί ξανά φάγαμε και η ομάδα είναι πάρα πολύ χαρούμενη» είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου στην κάμερα της παραγωγής και πρόσθεσε πως: «Παρ’ όλο που ήμασταν μπροστά στο σκορ είχα μια διαμάχη με τη Μυριέλλα γιατί δεν ακούει συνήθως. Εμένα εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, θέλω να είμαστε άνθρωποι, να είμαστε μια ομάδα. Για να γίνει αυτό πρέπει να υπάρχει καλή συνεννόηση. Αυτό που με ενοχλεί εμένα και όλη την ομάδα είναι ότι της λέμε κάτι για να συνεργαστεί και δεν συνεργάζεται. Βγαίνει το εγώ της μπροστά και όχι η ομαδικότητα».

Από την πλευρά του ο Γιωρίκας Πηλίδης τόνισε πως θεωρεί ότι οι εντάσεις στην ομάδα των Διασήμων δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ γιατί «η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά κουράζει όλη την ομάδα και δεν ξέρω… Πρέπει να διακοπεί αυτό το πράγμα. Εμένα μου σπάει πολύ τα νεύρα και το ίδιο θεωρώ και στην υπόλοιπη ομάδα».