Οι παίκτες τη Φάρμας μεταφέρθηκαν στον αχυρώνα για να αγωνιστούν και να κοντραριστούν γι’ άλλη μια φορά. Και ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά και… ανταγωνιστικά ένας τραυματισμός «πάγωσε» τους πάντες.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αναστασιάδης δίπλωσε στα δύο από τον πόνο και αμέσως κλήθηκε το ιατρικό προσωπικό της παραγωγής για να δει τι συμβαίνει με τον παίκτη.

«Τελικά, το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περιμέναμε» είπε η Νίκη Χαντσαρίδου στην κάμερα της Φάρμας μετά τον τραυματισμό του Γρηγόρη και πρόσθεσε πως: «Όμως έτσι είναι το παιχνίδι. Κάποιοι κερδίζουν, κάποιος πρέπει να χάσει. Εμείς είμαστε αυτοί. Είχαμε και το ατυχές γεγονός με τον Γρηγόρη».

Η παίκτρια στην συνέχεια τόνισε πως: «Στεναχώρησε όλη την ομάδα ο τραυματισμός του. Γνώριζα ότι ο Γρηγόρης είχε θέμα στον ώμο του. Σε μια πτώση και των δυο μας, μάλλον είχε λάθος προσγείωση και τραυματίστηκε. Ελπίζω να πάει καλά το χέρι και ο ώμος του».

Στα πλάνα που προβλήθηκαν, άτομο από το ιατρικό προσωπικό της Φάρμας ενημερώνει τον Γρηγόρη πως κρίνεται αναγκαία η μεταφορά του και πως θα ενημερώσει σχετικά και την παραγωγή. Ο παίκτης, του οποίου το ηθικό είναι πεσμένο μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Αγγελικής Ηλιάδη, φαίνεται να πονάει πολύ και να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα του.