Ο Σασμός επέστρεψε δυναμικά στον «αέρα» του Alpha και στα πρώτα επεισόδια της χρονιάς οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Την πρώτη εβδομάδα του νέου χρόνου, ο Alpha πρόβαλλε δυο επεισόδια. Στην συνέχεια, οι φήμες πως ο Σασμός, θα αυξηθεί κατά ένα επεισόδιο την εβδομάδα, έδωσε χαρά στους τηλεθεατές.

Οι φήμες ήθελαν τον Σασμό αντί για Δευτέρα έως Πέμπτη, σύντομα να προβάλλεται και Παρασκευή και οι τηλεθεατές χάρηκαν καθώς θα έβλεπαν πέντε επεισόδια από την αγαπημένη τους σειρά.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει προς το παρόν. Μπορεί ο ανταγωνισμός στο τηλεοπτικό τοπίο να είναι μεγάλος και να υπήρχαν σκέψεις να ριχτεί το «βαρύ» πυροβολικό του Alpha και πέμπτη μέρα στην αρένα της τηλεθέασης, ο κορονοϊός όμως άλλαξε τον προγραμματισμό και τα δεδομένα.

Στιγμιότυπο από τον Σασμό

Η κορύφωση της πανδημίας λόγω της μετάλλαξης Όμικρον καθώς και τα χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού τα οποία εντοπίζονται καθημερινά, απειλούν και τις τηλεοπτικές παραγωγές. Κάθε θετικό κρούσμα το οποίο εντοπίζεται σε τηλεοπτική παραγωγή σημαίνει αυτόματα πως «παγώνουν» τα γυρίσματα ή βρίσκεται εκτός σετ μέρος της παραγωγής.

Αυτό, προκαλεί καθυστερήσεις στα γυρίσματα άρα και στην παράδοση των επεισοδίων. Αν μπει και πέμπτο επεισόδιο του Σασμού στον προγραμματισμό του Alpha, υπάρχει ο κίνδυνος το στοκ των επεισοδίων το οποίο υπάρχει αυτή την στιγμή, να εξαντληθεί. Κάτι το οποίο σίγουρα δεν θέλουν οι υπεύθυνοι του Alpha αλλά ούτε και οι τηλεθεατές.