Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης (11/11) ο Μάκρος Σεφερλής και μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, τηλεοπτικά αλλά και θεατρικά. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού «5×5» του Ant1 εξήγησε μεταξύ άλλων, γιατί τη φετινή σεζόν, η σύζυγος του, Έλενα Τσαβαλιά δεν θα ανέβει μαζί του στο θεατρικό σανίδι.

«Την έχω περισσότερη ανάγκη το καλοκαίρι στην επιθεώρηση, κάνει περισσότερους τύπους και αρέσει στον κόσμο αυτό το πάντρεμα και πάνω στη σκηνή. Στην πρόζα είναι λίγο δύσκολο γιατί πρέπει να υπάρχει ρόλος που να μπορεί τον παίξει. Δεν τη βάζω απλά για να είναι μαζί μου, πρέπει να μπορεί να εξυπηρετηθεί το έργο» είπε ο Μάρκος Σεφερλής και εξήγησε το λόγο που η Έλενα Τσαβαλιά δεν θα είναι μαζί του στη θεατρική παράσταση η οποία θα ανέβει στο θέατρο Περοκέ.

Το μέλλον του «5×5»

Σε ότι αφορά το μέλλον του τηλεπαιχνιδιού «5×5» το οποίο παρουσιάζει ο Μάρκος Σεφερλής στον Ant1, εξήγησε πως: «Έχουμε κάνει 200 επεισόδια, θα κάνουμε κάποια εορταστικά και θα κάνουμε τα επόμενα 200 επεισόδια για την επόμενη σεζόν» και με αυτόν τον τρόπο ανακοίνωσε πως πήρε το «πράσινο» φως για μια ακόμα τηλεοπτική χρονιά.

«Θα κάνω τη “Μαμα-τσίτα”, μία σειρά στον Ant1 που έχω πάρει τα δικαιώματα. Το σημαντικό είναι ότι γυρίζεται σε πλατό αλλά με ζωντανό κοινό. Γυρίζεται κανονικά από την αρχή ως το τέλος σαν μια μίνι θεατρική παράσταση. Αν συμβεί κάτι μικρό το διορθώνεις επί τόπου. Το σημαντικό είναι ότι παίρνεις το συναίσθημα του κόσμου» ανέφερε μεταξύ άλλων για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια ο Μάρκος Σεφερλής.