Τη χαρά της για τον Ανδρέα Μικρούτσικο που αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο την Παρασκευή το απόγευμα εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια παράλληλα στράφηκε κατά όσων δημοσίευσαν όπως τόνισε «αισχρά σχόλια» στο Twitter αναφέροντας χαρακτηριστικά «πάτε καλά;».

«Ξέρεις πόσο χάρηκα την Παρασκευή που τον ακούσαμε και μιλήσαμε και μετά; Τον άκουσα τόσο ευδιάθετο! Μπράβο και θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη που δίνει» είπε η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα».

«Θέλω να απευθυνθώ σε κάποιους στο Twitter. Με πολύ εκνευρισμό και στεναχώρια θέλω να πω. Πάτε καλά κάποιοι άνθρωποι; Πραγματικά! Διάβαζα κάποια σχόλια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Όταν ένας άνθρωπος βρίσκεται στην εντατική, στη συνέχεια ξέρουμε ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή» είπε.

«Διάβαζα κάτι σχόλια αισχρά πραγματικά. Δέχομαι τη σάτιρα, δέχομαι το χιούμορ. Αλλά για την υγεία ενός ανθρώπου να γράφεις κάτι αρνητικό και να παίξεις με αυτό το θέμα… όσοι το κάνετε είστε αισχροί» πρόσθεσε φανερά εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα