Το δίδυμο Θέμου Αναστασιάδη και Βαγγέλη Περρή, σχολίασαν σε τηλεοπτική εκπομπή την πρωινή ζώνη. «Πραγματικά, πρέπει να συγχαρούμε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Κάνανε μια τρομερή υπερπροσπάθεια σε μια τόσο δύσκολη ζώνη» είπε ο Θέμος Αναστασιάδης, ενώ για το δίδυμο του Mega μίλησε και ο Βαγγέλης Περρής: «Το περίμενα ότι η Φαίη θα ήταν πάρα πολύ καλή. Φοβόμουν τον Λιάγκα. Αλλά ήταν ευχάριστη έκπληξη. Βγάζει μια ζεστασιά. Αν στην αρχή μού λέγανε να στοιχηματίσω στον Λιάγκα, δεν θα έβαζα ούτε ευρώ».

Για το δίδυμο του ΑΝΤ1, ο Βαγγέλης Περρής εξήγησε πως η φετινή πτώση των ποσοστών τηλεθέασης στης εκπομπή τους είναι παροδική, ενώ σχολίασε επίσης και τη δήλωση του διευθυντή προγράμματος του Mega, Πέτρου Μπούτου, πως «η περσινή επιτυχία του “10 με 1 Μαζί” ήταν συγκυριακή». Ο Βαγγέλης Περρής υποστήριξε πως «Αν κάποιος κάνει μια εκτίμηση και πιστεύει πως ένα φαινόμενο είναι συγκυριακό δεν το λέει στην κάμψη. Το προβλέπει και το καταθέτει τη στιγμή της ανόδου».

Όσον αφορά τις δηλώσεις που είχαν κάνει στην εκπομπή του ο Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος, ο Θέμος υποστήριξε πώς τα παιδιά έκαναν χιούμορ.