Αν και μόλις στα μισά της πρώτης εβδομάδας οι καβγάδες και οι εντάσεις καλά κρατούν στο Big Brother 2! Πρωταγωνίστρια και πάλι η Ελένη Σπανού.

Η νεαρή παίκτρια συγκέντρωσε για άλλη μια φορά σχόλια για τους καυγάδες της και συγκεκριμένα με την Σύλια Καραμολέγκου, με την ίδια να κάνει τον απολογισμό της στο δωμάτιο επικοινωνίας:

«Δεν είμαι χαρακτήρας που θα το καταπιώ κι όλα καλά για να μην ψηφιστώ. Όταν νιώσω ότι πνίγομαι, ότι μου λένε ψέματα, θα μιλήσω. Νιώθω μονίμως ότι είμαι ανυπεράσπιστη γιατί βγαίνω μπροστά και μιλάω. Όλοι παίρνουν το μέρος της. Όποιος μιλά εδώ πέρα κι υποστηρίζει τον εαυτό του και την αξιοπρέπειά του για να μην τον βγάλουν τρελό, είναι αντιπαθητικός και τον θεωρούν κινητή βόμβα εδώ μέσα και φεύγουν όλοι από δίπλα του.

Αυτό ακριβώς θα γίνει και με εμένα. Είμαι μια κινητή βόμβα και θα φύγουν όλοι από δίπλα μου γιατί γιατί ανακατεύομαι και όταν κάτι αφορά εμένα και την αξιοπρέπειά  μου, θα μιλήσω. Όταν με βγάζουν ψεύτρα και τρελή θα μιλήσω», είπε η Ελένη Σπανού στο δωμάτιο επικοινωνίας.