Η παρουσιάστρια-μοντέλο, Βίκυ Καγιά, παρά τη μικρή, χρονικά, εμπειρία της στην τηλεόραση είναι σε θέση να αντιληφθεί ότι η φετινή χρονιά είναι πολύ δύσκολη για την ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα.

«Είναι μια χρονιά ανταγωνισμού. Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ… Δεν το βάζουμε όμως κάτω… Δεν εγκαταλείπουμε τα όπλα, δίνουμε τη μάχη μας και όποιος αντέξει» είπε χαρακτηριστικά.

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στο «Hello» για το «Next Top Model 2» για το αν θα έπαιρνε μέρος σε ένα τέτοιο ριάλιτι, για τον ανταγωνισμό και τις φετινές επιδόσεις της εκπομπής που παρουσιάζει και για το ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής της.

Παραδέχτηκε ότι έχει άγχος αλλά διευκρίνισε ότι «δεν είναι άγχος για το αν θα βγει πρώτος κανείς, γιατί είναι δεύτερος ή για το τι νούμερα κάνει κάθε εβδομάδα».

Παραδέχτηκε ότι θα πήγαινε στο Next Top Model ενώ για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της αποκάλυψε ότι ήταν τότε που ήταν παρουσιάστρια του «Πρωινού Καφέ» «Εννοείται και πληγώθηκα και προδόθηκα. Το χειρότερο δε διάστημα για μένα ήταν όταν παρουσίαζα τον “Πρωινό Καφέ”. Είχα φτάσει στο σημείο να μην ξέρω από πού να κρατηθώ και τι πρέπει πια να πω και να κάνω. Είχα μαραζώσει» είπε.