Ο Νίκος Μουτσινάς αρκετές φορές στον τηλεοπτικό αέρα έχει αναφερθεί στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Καλό μεσημεράκι, Αγγελική.

Ο παρουσιαστής συχνά πειράζει την Αγγελική λέγοντας της πως κάνει μονίμως μανικιούρ. Οι δηλώσεις αυτές του Νίκου Μουτσινά σχολιάστηκαν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με την ίδια να αναφέρει πως όποιον τον ακούσει θα νομίζει πως η αρχισυντάκτρια του δεν κάνει άλλη δουλειά από το να φτιάχνει τα νύχια της.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, στο Καλό μεσημεράκι, της Δευτέρας ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε στη Ναταλία Γερμανού.

«Είναι πάνω η Ναταλία; Έχω μιλήσει με τον δήμαρχο του Πόρτο Φίνο και θα βάλουν το τραγούδι “Να ζήσουν οι κομμώτριες” και φωτογραφίες της αρχισυντάκτριάς μας, της Αγγελικής στην είσοδο, όταν μπαίνεις. Να ξέρουν ότι από εδώ βγήκε η πρώτη κομμώτρια που πιστεύει ότι δουλεύει».

Και συνέχισε τη χιουμοριστική απάντηση του: «Ναταλία σοκαρίστηκα. Δεν ξέρω αν έχεις γνωστό μας μέσα στο κοντρόλ και στην εκπομπή, αλλά ντρέπομαι που στο κοντρόλ μας είναι όλες έτσι. Αχ, Ναταλάκι μου».