Μια από τις ιστορίες που διαδραματίζονται στο Διαφάνι και έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών των «Άγριων Μελισσών» είναι αυτή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας.

Το ζευγάρι, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώ η ευτυχία τους φαίνεται πως ολοκληρώθηκε με τον ερχομό του μικρού Ευτύχη.

Αν και η διαδικασία της υιοθεσίας του νεαρού δεν ήταν εύκολη υπόθεση το θέμα ανέλαβε να λύσει ο Προύσαλης με τη Ρίζω.

Όπως γνωρίζουμε, ο Διοικητής, πλέον, Προύσαλης, με την αγαπημένη του Ρίζω προθυμοποιήθηκαν να υιοθετήσουν εκείνοι τον μικρό Ευτύχη ώστε να μπορούν να τον έχουν κοντά τους η Βιολέτα με τον Μιλτιάδη, αφού οι κοινωνικές υπηρεσίες φρενάρουν τη δική τους αίτηση λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δεύτερος.

Και ενώ όλα φαίνονται πως πηγαίνουν καλά και ο Μιλτιάδης με τη Βιολέτα και τον Ευτύχη έχουν γίνει μια ευτυχισμένη οικογένεια, το παρελθόν θα χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού τους.

Όπως γνωρίζουμε, ο Ευτύχης βρέθηκε στο Διαφάνι στην προσπάθεια του να φτάσει στην Αθήνα ώστε να ενωθεί με μέλη της οικογένειάς του. Η οικογένεια του νεαρού, τον αναζήτησε και τον εντόπισε στο Διαφάνι όπου και πήγε για να τον πάρει, όπως και θα γίνει.

Το παρελθόν του Ευτύχη, θα χτυπήσει την πόρτα του Μιλτιάδη και εκείνος θα διαλυθεί μετά από αυτήν την εξέλιξη.