Η Ελένη Μενεγάκη αποχώρησε από το τηλεοπτικό τοπίο όμως το όνομα της συνεχίζει να ακούγεται με τους θαυμαστές της αλλά και τους καλά γνωρίζοντες να μην αποκλείουν την επιστροφή της.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και φροντίζει σχεδόν καθημερινά να «ανεβάζει» στιγμιότυπα της ζωής της τα οποία μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ενώ σε αρκετές περιπτώσεις απαντάει και στα σχόλια τους.

Μια τέτοια απάντηση πυροδότησε ξανά τις φήμες πως η Ελένη Μενεγάκη προετοιμάζει το έδαφος για να επιστρέψει.

Η παρουσιάστρια απάντησε σε διαδικτυακή της φίλη πως της λείπει η καθημερινή επικοινωνία που είχε με τους τηλεθεατές της.

Την συγκεκριμένη απάντηση σχολίασε και η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου να στέλνει μήνυμα στην Ελένη Μενεγάκη.

«Έκανες την επίσκεψη που σου λέω τη γνωστή, να πάρεις ένα τηλέφωνο, να στείλεις ένα μήνυμα» της είπε ο συνεργάτης της και η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε πως δεν έχει κάνει κάποια κίνηση και πρόσθεσε: «Πάντως κάποια στιγμή θα χαρώ να γίνει και ελπίζω να υπάρχει διάθεση και από την άλλη πλευρά».

Στην συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου πρόσθεσε: «Η δύναμη της συνήθειας, ακόμα και του να κάνεις κάτι, να κάνεις μια εκπομπή, να κάνεις κάτι συναπτά χρόνια λέει πάρα πολλά. Όσο καλά κι αν περνάς σε μια ανάπαυλα που κάνεις στη ζωή σου, σου λείπει πάντα ένα κομμάτι. Στέλνουμε τα φιλιά και την αγάπη μας στην καλή μας… γειτόνισσα κι ελπίζω κι εύχομαι κάποια στιγμή να συναντηθούμε κι από κοντά».

https://www.youtube.com/watch?v=15D4E4Dq1Wg&feature=emb_logo