Η αγωνία στο σπίτι του «Big Brother» το βράδυ της Παρασκευής στο live επεισόδιο του reality του ΣΚΑΪ «βάρεσε» κόκκινο καθώς οι μισοί παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση και οι άλλοι μισοί περίμεναν να μάθουν τι αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό και ποιος παίκτης θα βρεθεί εκτός του παιχνιδιού.

Δημήτρης Κεχαγιάς, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Σοφία Δανέζη και Γρηγόρης Τσεκούρας ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Ο Χάρης Βαρθακούρης έδωσε για τελευταία φορά το λόγο στους παίκτες προκειμένου να μιλήσουν στο τηλεοπτικό κοινό για τελευταία φορά πριν εκείνος ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Την «παράσταση» έκλεψε για μια ακόμα φορά η… βετεράνος των ψηφοφοριών, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία προχώρησε σε έναν εκρηκτικό μονόλογο. «Σε ευχαριστώ που ήσουν πολιτισμένη» σχολίασε χαμογελώντας ο Χάρης Βαρθαρούρης.

Αφού, μίλησαν και οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο παρουσιαστής ζήτησε τον φάκελο με τα αποτελέσματα από την παραγωγή. Το πρώτο όνομα που ανακοίνωσε ο Χάρης Βαρθακούρης πως παραμένει στο σπίτι και περνάει στον ημιτελικό του «Big Brother» ήταν αυτό της Σοφίας Δανέζη.

Το δεύτερο όνομα που ανακοίνωσε ο παρουσιαστής ήταν αυτό της Άννας Μαρίας η οποία γλίτωσε και από αυτήν την 9η υποψηφιότητα προς αποχώρηση. Τέλος, ο Χάρης Βαρθακούρης ενημέρωσε πως ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και ως εκ τούτου αποχωρεί από το σπίτι είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Στο άκουσμα του ονόματος του ο παίκτης έσπευσε να αγκαλιάσει και να φιλήσει την Σοφία Δανέζη η οποία «πάγωσε» με την εξέλιξη αυτή.