Το «Game of Thrones» ήταν μια σειρά που αγαπήθηκε πολύ και συζητήθηκε ακόμα περισσότερο. Μια σειρά που έφερε ιστορικές αλλαγές στην τηλεόραση και στις παραγωγές. Το τέλος του μπορεί να προβλημάτισε πολλούς ωστόσο όλοι ψάχνουν τον τηλεοπτικό του διάδοχο ή αλλιώς το επόμενο «Game of Thrones».

Κάτι τέτοιο, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr  δεν αναμένεται να υπάρξει σύντομα με μόνη ευκαιρία να δίνεται στην αναμενόμενη σειρά «Lord of The Rings».

Οπότε οι παρακάτω σειρές δεν αποτελούν σύγκριση με το «Game of Thrones» απλά εμπεριέχουν στοιχεία του GoT.

Vikings

Το «Vikings» θα σας μεταφέρει στις περιπέτειες του Ragnar Lothbrok, έναν αγαπημένο χαρακτήρα που σίγουρα θα σας κερδίσει καθώς θα δείτε την άνοδο του στην βασιλεία. Συχνά υπήρχε η σύγκριση ανάμεσα στις δυο σειρές και ενώ δεν μπορούμε να πούμε πως κάτι τέτοιο είναι λογικό μπορούμε να υποσχεθούμε πως και το «Vikings» θα σας γίνει εξίσου κόλλημα. Με αρκετές μάχες και πολιτικά παιχνίδια εξουσίας δεν θα μπορούσε να λείψει από την λίστα. Η σειρά έχει 6 Seasons και μένουν 10 επεισόδια για την ολοκλήρωση της.

The Walking Dead

Εδώ οι ομοιότητες δεν είναι η εποχή ή έστω το θέμα της σειράς. Η σειρά «The Walking Dead» μπαίνει στην λίστα για τον εξής λόγο: κάνεις χαρακτήρας δεν είναι ασφαλής κάτι που είχαμε και στο GOT. Επομένως αν θέλετε μια σειρά όπου οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες πεθαίνουν σαν κουνούπια εδώ είστε! Επιπλέον εδώ έχουμε Walkers a.k.a ζομπια . Μπορεί να μην είναι έξυπνα σαν τους White Walkers αλλά είναι εξίσου τρομακτικοί. Η σειρά βρίσκεται στην 10η Season της και θα ολοκληρωθεί το 2022 με την 11η.

The Witcher

Η απάντηση του Netflix στο «Game of Thrones» είπαν πολλοί. Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο η σειρά βγήκε στην μετά Game of Thrones εποχή όπου ότι νέο ιστορικό κυκλοφορεί ακαριαία θα συγκριθεί με αυτό. Η σειρά όμως από μόνη της είναι αρκετά καλή οπότε δικαίως μπαίνει στην λίστα. Το The Witcher ακολουθεί την ιστορία του Geralt όπου είναι ένας μάγος. Οπότε αν σας αρέσουν τα μεσαιωνικά στοιχεία με υπερφυσικά πλάσματα είναι η τέλεια επιλογή. Για την ώρα εχει κυκλοφορήσει μια Season με 8 επεισόδια και αναμένουμε την 2η.

The Tudors

Μια σειρά με επίκεντρο την βασιλεία του βασιλιά Ερρίκου Η’ . Αν απολαύσατε τα πολιτικά παιχνίδια και σκάνδαλα του Game of Thrones σίγουρα αυτή η σειρά είναι για εσάς. Η σειρά ολοκληρώνεται με 4 Seasons.

The Crown

Εδώ μιλάμε για μια ιστορική σειρά κάπως πιο συνδεδεμένη με την πραγματικότητα καθώς πρόκειται για παρουσίαση της βασιλείας της βασίλισσας Ελισάβετ Β’. Θα δείτε την αρχή της ως βασίλισσα και καθώς η σειρά προχωράει φτάνει και σε πιο μεταγενέστερα χρόνια. Τα κοινά σημεία της σειράς με το GOT είναι οι καλό γραμμένοι διάλογοι, τα πλούσια εσωτερικά σκηνικά των παλατιών αλλά και τα υπέροχα κουστούμια της. Η σειρά βρίσκεται στην 4η σεζόν και θα ολοκληρωθεί με την 6η.